SEGRE

DEPORTES_LUNES

Els triples ofeguen el Cadí la Seu

Els mals percentatges des de la línia de 6,25 del Cadí la Seu el condemnen a la derrota davant d’un Girona que va exhibir qualitat en moments clau || Les urgellenques remunten deu punts de desavantatge i aguanten el tipus fins a l’inici de l’últim quart

L’afició va respondre i va omplir a vessar el Palau d’Esports.

L’afició va respondre i va omplir a vessar el Palau d’Esports.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Cadí la Seu no va poder donar la sorpresa i va haver de clavar el genoll davant del potencial de l’Uni Girona, que es va rescabalar de la dolorosa eliminació europea a mans del Galatasaray amb un triomf treballat, que no va poder tancar fins a l’equador de l’últim quart (63-76). El mal percentatge de les urgellenques en el triple, amb 7 cistelles de 31 intents, pel 9 de 19 de les gironines, va acabar sent determinant en una derrota que deixa les de Bernat Canut a la cinquena plaça, encara en zona de play-off però empatades amb Gipuzkoa i Bizkaia.

Al Cadí li va costar entrar en el partit, concretament gairebé tres minuts, el temps que va necessitar per anotar la primera cistella en el tercer intent de Richards sota el cèrcol. Fins aleshores, el Girona havia castigat el rival des del poderós joc interior, amb Evans i Colhado firmant les dos primeres cistelles (4-0). Però les urgellenques van reaccionar amb un parcial de 6-0, amb quatre punts de Bahí, i el duel va mantenir la igualtat fins al final del primer quart, que es va acabar amb un pobre 13-15. I és que els dos equips van rivalitzar en errors, el Cadí en el triple (1 de 6) i el Girona en les passades (7 pèrdues).

El segon assalt va començar com el primer, amb un parcial visitant de 0-4 gràcies una altra vegada al joc interior, aquest cop amb Alminaite de referent, el sostre de la Lliga amb els seus 2,05 metres. La lituana va sembrar el pànic a la zona per moments, rebotejant, taponant i anotant quatre punts seguits que van portar el Girona a la màxima renda (8 punts, 13-21, m. 12). El Cadí va tornar el cop amb un parcial de 5-0, trencant Ramirez un pèssim encert en el triple (1 de 10). La segona cistella de tres de Kraker i l’efectivitat de Richards i Ramirez sota el cèrcol van mantenir la igualtat al descans (32-34). El Girona va tornar a entrar millor en el partit a la tornada dels vestidors. Liderat per Mendy, Colhado i Núria Martínez, el quadre gironí va tornar a disparar-se i va assolir una altra màxima renda, ara de deu punts (37-47, m. 14), obligant Canut a demanar temps mort. El missatge del tècnic va calar en les jugadores, que en quatre minuts van capgirar el marcador amb un parcial d’11-1, amb vuit punts firmats per Caitlyn Ramirez. Un intercanvi de triples va permetre al Girona arribar al final del tercer quart amb una renda de cinc punts (51-56). El Cadí continuava fent la goma, que al final va acabar per trencar-se. La qualitat de les gironines, vigents subcampiones i segones de la Lliga, va acabar per imposar-se. Els seus referents van tornar a aparèixer i els triples de Mendy, Buch i Núria Martínez, que va acabar amb un doble-doble, van sentenciar el duel, malgrat que les lleidatanes van batallar fins al final.

“Han hagut d’usar totes les armes per guanyar” Bernat Canut estava ahir satisfet malgrat perdre. “Sabíem de la dificultat i teníem clar que d’aquest partit havíem de sortir reforçats fins i tot perdent, i crec que traurem coses molt positives”, va dir, mentre que va destacar que “el Girona ha hagut d’utilitzar totes les seues armes per poder guanyar el partit”.

L’afició va respondre i va omplir a vessar el Palau d’Esports.

L’afició va respondre i va omplir a vessar el Palau d’Esports.AGUSTÍ PEÑA

tracking