L'Alguaire venç el Balàfia i s'atansa al líder

Només tres punts separen el líder, l’Alcoletge, de l’Alguaire, tercer classificat.ÓSCAR MIRÓN

L’Alguaire va aconseguir una gran victòria davant d’un rival directe de la zona alta com el Balàfia, deixant el desavantatge entre els dos equips en només un punt. El partit va tenir poca història, amb un Alguaire dominador des del minut u i amb un Balàfia incapaç d’aturar els seus atacs. Tan sols la falta de punteria va evitar que s’arribés al descans amb algun gol al marcador (0-0). A la represa, els locals van seguir sent superiors als del barri de Lleida i en aquesta ocasió sí que els va acompanyar la sort. El marcador es va obrir en el minut 57, i es va ampliar la diferència amb dos gols més que van sentenciar el matx (3-0).