SEGRE

CICLISME COMPETICIONS

Més de 350 ciclistes a la Xallenge David Duaigües

Ivan Calvó i Marta Fillat, els més ràpids a Almatret en la primera entrega || La segona jornada serà diumenge a Seròs

Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci pel David.

Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci pel David.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Xallenge David Duaigües va iniciar ahir a la seua cita anual amb la primera de les dos jornades de la prova, que va tenir com a escenari la localitat d’Almatret, on es van reunir 360 participants entre els dos circuits. Diumenge arribarà a Seròs.

Cada una de les marxes consta de dos recorreguts. El primer, que puntua per a la classificació de la Xallenge, té una extensió de 50 quilòmetres, amb una dificultat mitjana-alta. El segon, de caràcter popular, consta d’uns 30 quilòmetres.

Les dos marxes consten de dos circuits, un de 50 quilòmetres, de dificultat mitjana-alta, i un altre de 30

Pel que fa a les classificacions, en el circuit llarg el més ràpid va ser Ivan Calvó (Bike Taller), amb un temps de 1.51.37, seguit per Víctor Alfonso (PC Ribera d’Ebre), segon amb un crono de 1.51.52, i Joan Alonso (Team Bici 3.0), tercer amb 1.52.59.

En categoria femenina, la millor va ser Marta Fillat (Fillat Team), amb un temps de 2.38.50, seguida de Sandra Salvador (La Moleta), amb un temps de 3.00.16, i Divina Farreny (CC Alguaire), tercera amb 3.06.47.

En el circuit curt, el més ràpid va ser l’independent Héctor García, amb 54.27. Segon va ser Miquel Torres (MontBike) amb 57.21, seguit per Jaume Badia (PlaBike), amb 57.35. En categoria femenina, les primeres a arribar van ser Eva Sans (CC Ascó) amb 1.01.07, seguida de Bàrbara López (UEC Tortosa), amb 1.30.14 i Cinta Bedós (CC Aldea) tercera amb 1.33.08. La Xallenge va nàixer l’any 2007 de la mà de David Duaigües amb l’objectiu principal de gaudir de l’esport enmig de la natura. En la seua estrena, la cita va reunir prop de 200 ciclistes de Catalunya i Aragó i el 2010 va passar a dir-se Xallenge David Duaigües en homenatge al seu fundador, mort el juliol del 2009 quan treballava com a bomber en l’incendi d’Horta de Sant Joan. L’XDD s’ha anat consolidant com una de les cites més importants del calendari català entre els amants del ciclisme. Diumenge arribarà a Seròs.

Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci pel David.

Abans de l’inici es va guardar un minut de silenci pel David.SEGRE

tracking