SEGRE

DEPORTES

La Cursa SED espera uns 1.100 atletes diumenge

Organitzada per l’ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament, vinculada al col·legi Maristes || Amb dos circuits de 5 i 3,5 quilòmetres

Mercè Pérez, Joan Segura, Montse Parra i Rosa Ángela Zarco, ahir a la presentació.

Mercè Pérez, Joan Segura, Montse Parra i Rosa Ángela Zarco, ahir a la presentació.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La quarta edició de la Cursa SED de Lleida espera aquest diumenge la participació de gairebé 1.100 atletes, en una carrera solidària que organitza l’ONG Solidaritat, Educació i Desenvolupament (SED), vinculada al col·legi Maristes. Es tracta d’una carrera amb vocació de ser “familiar i divertida, a banda de solidària”, segons van explicar ahir Mercè Pérez i Rosa Ángela Zarco, que van presentar la prova al costat de la regidora d’Esports, Montse Parra i el delegat d’Esports de la Generalitat a Lleida, Joan Segura. En aquesta ocasió, l’objectiu és recaptar fons perquè nens i joves de Tanzània puguin accedir a activitats de lleure i de temps lliure.

La prova compta amb la col·laboració d’uns 120 voluntaris i l’aportació d’unes cinquanta empreses col·laboradores. La cursa tindrà la sortida i la meta al col·legi Maristes i presenta dos recorreguts, un de 5 quilòmetres i un segon de 3,5, que es pot fer caminant. “Es tracta d’una carrera solidària que convida a caminar i córrer en família”, va recordar Montse Parra.

El preu de la inscripció és de 12 euros per a la cursa i 10 per a la caminada, encara que hi ha preus especials per a famílies. També hi ha Dorsal 0, perquè qui ho desitgi pugui fer aportacions encara que no participi en la cursa.

tracking