SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Pendents d'Iniesta

El centrecampista, que es va lesionar fa dos jornades, s’entrena amb el grup i no està descartat per al Chelsea || La plantilla felicita Messi per la paternitat

Messi es va reincorporar ahir a l’equip després de la recent paternitat i va ser felicitat pels companys.

Messi es va reincorporar ahir a l’equip després de la recent paternitat i va ser felicitat pels companys.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Andrés Iniesta va fer una part de l’entrenament d’ahir amb els seus companys, com a part del procés de recuperació de la lesió muscular i pensant en el partit de demà dimecres al Camp Nou contra el Chelsea, corresponent a la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions.

Iniesta, que es va fer una lesió al bíceps femoral a la cama dreta en el transcurs del triomf sobre l’Atlètic de Madrid a Barcelona de fa dos jornades, segueix recuperant-se al marge, però ahir, per primera vegada, va poder realitzar part de la sessió amb el grup.

El partit d’anada al Sánchez-Pizjuán va finalitzar 0-0, fet que deixa l’eliminatòria molt oberta

La presència del manxec contra el Chelsea dependrà de l’evolució de la lesió i, sobretot, de si avui pot exercitar-se al mateix nivell que els companys. En cas de poder jugar, Iniesta seria de gran ajuda per al tècnic, Ernesto Valverde, ja que Philippe Coutinho no va poder ser inscrit a la Champions i el recanvi natural, André Gomes, no passa per un bon moment.

El Barça, que al partit d’anada va empatar a Stamford Bridge (1-1), busca el pas als quarts de final i ho farà amb Leo Messi, autor del gol a Londres i absent en el triomf sobre el Màlaga a La Rosaleda (0-2) per permís de paternitat.

Abans de l’entrenament, la plantilla i el cos tècnic van felicitar l’argentí pel naixement del seu tercer fill, Ciro, que va nàixer dissabte. En la sessió van ser presents els jugadors disponibles del primer equip més Aleñá, Martínez, Araujo, Vitinho i McGuane.

El Sevilla busca el pas a quarts al camp del Manchester United

El Sevilla intentarà fer història avui (20.45 hores/TV3/Antena3) i classificar-se per primera vegada per als quarts de final de la Lliga de Campions en un escenari immillorable, l’estadi d’Old Trafford, on l’espera el Manchester United després de l’empat sense gols (0-0) de l’anada al Ramón Sánchez-Pizjuán.

El conjunt sevillà va fallar en els tres intents anteriors de col·locar-se entre els vuit millors d’Europa sota el format Champions, ja que sí que hi va estar el 1958 a l’antiga Copa d’Europa. Ja a l’etapa més recent del torneig no va poder amb el Fenerbahçe (2007-08), amb el CSKA (2009-10) ni amb el Leicester City l’any passat, rivals que en teoria no eren tan superiors com ho pot semblar el de José Mourinho. Al primer assalt va fer taules, però va deixar més obligats els tricampions d’Europa, que saben que qualsevol gol encaixat pot ser decisiu després del 0-0. En l’altre encontre que es juga avui, el Roma rep el Xakhtar Donetsk (20.45 hores/beIN Sports) que va guanyar 2-1 a l’anada.

tracking