SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Triple denúncia del Lleida per l'agressió de Cornellà

Contra el director esportiu barceloní i també contra el mateix club

Els mossos van haver d’intervenir al túnel dels vestidors després de l’agressió a Jordi Esteve.

Els mossos van haver d’intervenir al túnel dels vestidors després de l’agressió a Jordi Esteve.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jordi Esteve i el Lleida Esportiu presentaran denúncia davant dels Mossos per l’agressió de diumenge passat a Cornellà al director esportiu de l’entitat lleidatana per part del director esportiu del club barceloní, Andrés Manzano, identificat com l’agressor a l’acta arbitral. Manzano s’exposa, per tant, a una dura sanció per part del jutge únic de Competició, però també a una sanció penal si l’agressió acaba arribant a judici.

Segons va confirmar ahir Albert Esteve, president del Lleida Esportiu, seran tres les denúncies que es presentaran quan els serveis jurídics del club concloguin el seu treball. Jordi Esteve denunciarà l’agressor, Andrés Manzano, i aportarà també un informe de lesions, mentre que el Lleida denunciarà Manzano i també el Cornellà “com a responsable de l’esdeveniment esportiu i del seu treballador”, va destacar el president lleidatà. “És una falta de respecte que no podem consentir”, i va afegir que “hem demanat un certificat de l’acta i l’informe dels Mossos”.

L’acta arbitral va reflectir que “el meu assistent núm. 1 m’indica que, una vegada finalitzat el partit i quan es trobava dins del túnel dels vestidors, va presenciar com una persona que va ser identificada per les Forces de l’Ordre com el director esportiu de la Unió Esportiva Cornellà [amb referència a Andrés Manzano] va clavar un cop amb la mà oberta a la part posterior del cap al director esportiu del Lleida Esportiu, i es va formar d’aquesta manera un enfrontament de persones en què van haver d’intervenir les esmentades Forces de l’Ordre”. El Cornellà, per la seua part, va emetre ahir un comunicat en el qual expressa la “total disconformitat amb els fets que van tenir lloc” al túnel dels vestidors mentre “lamenta i condemna la sèrie d’improperis, ofenses i actes físics entre membres de les dos entitats” i recorda la “gran cordialitat” que hi va haver entre les aficions “abans, durant i després del partit”, del qual destaca que no hi va haver incidents entre els dos. Andrés Manzano, per la seua part, va acusar Jordi Esteve d’“empènyer un dels nostres empleats” i va dir que “l’acta no parla d’agressió, perquè no va ser una agressió, va ser un clatellot”.

tracking