SEGRE

FUTBOL BASE

El Girona 'pesca' a Lleida

Fitxa al juvenil de l’Atlètic Segre Jonathan Dubasin, de 18 anys i natural de la Seu || El club lleidatà rebrà compensacions si triomfa a l’elit

Jonathan Dubasin, ahir a la seu del Girona després de firmar.

Jonathan Dubasin, ahir a la seu del Girona després de firmar.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La bona tasca de planter que fan els clubs lleidatans de futbol base no passa desapercebuda i aquesta vegada ha estat el Girona, equip revelació a l’estrena a Primera divisió, el que ha pescat a l’Atlètic Segre. Aquesta perla es diu Jonathan Dubasin, un talentós davanter de 18 anys que pot jugar de mitja punta o fins i tot d’interior esquerre, que és actualment el sisè màxim golejador a la Lliga Nacional Juvenil amb dotze gols.

El jove jugador d’origen belga i natural de la Seu d’Urgell va firmar ahir contracte amb el club gironí i l’Atlètic Segre, al seu torn, també en va rubricar un altre per assegurar-se una sèrie de compensacions econòmiques en el cas que Jonathan Dubasin arribi al primer equip, jugui una sèrie de partits a la màxima categoria i arribi a ser internacional.

El fitxatge pel Girona es va forjar després d’observar les evolucions de Dubasin al llarg d’aquesta temporada, amb el punt d’inflexió en la destacada actuació que va tenir davant del Barça B juvenil, en un partit en el qual va aconseguir l’empat per a l’equip de Cappont en els últims instants.

No només el Girona el seguia, sinó també altres clubs de Primera divisió, però va ser el director esportiu de l’entitat gironina, Albert Síria, el que va contactar amb l’Atlètic Segre per al fitxatge. Val a recordar que el club lleidatà té subscrit un conveni, des de fa molts anys, amb el FC Barcelona, de manera que abans li va comunicar al club blaugrana si volia el jugador, ja que té preferència. Després que el Barça no respongués, ha estat el Girona el que, finalment, l’incorporarà a partir de la temporada vinent.

Abans, Jonathan Dubasin i els companys de l’Atlètic Segre han de rubricar la permanència a la Lliga Nacional Juvenil després d’ascendir l’any passat. La tenen molt a prop i han de guanyar dissabte a casa l’Espanyol (18.00).

tracking