SEGRE

DEPORTES

Messi Superstar

L’argentí, després d’una nova actuació colossal, situa el Barça a quarts, èxit que aconsegueix l’equip per onzena temporada consecutiva || Leo va fer dos gols i li’n va donar un altre a Dembélé per celebrar el naixement de Ciro i arriba als cent gols a la Champions

Messi celebra un dels seus dos gols davant d’un Camp Nou que va tornar a rendir-se en una nova exhibició de l’argentí.

Messi celebra un dels seus dos gols davant d’un Camp Nou que va tornar a rendir-se en una nova exhibició de l’argentí.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La portentosa actuació de Leo Messi, autor de dos gols i d’una assistència, va decidir el pas del Barcelona als quarts de final, que va derrotar per 3-0 el Chelsea i va tornar a demostrar que està en una altra dimensió de l’univers futbolístic. Cantava la grada: “Oh, Leo Messi, déu del futbol, marca un gol” i Messi somreia. Deu ser que li ha provat la tercera paternitat o potser el descans del partit del Màlaga; o potser eren les ganes de tornar a vestir-se de curt, però la classe de l’argentí es va elevar sobre el Camp Nou per decidir-ho tot. Messi va firmar el gol cent a la Champions i el Barcelona, per onzena temporada consecutiva, tornarà a estar als quarts de final, tot un rècord.

El Chelsea no va tenir temps ni de tocar la pilota i Courtois va haver de treure la pilota de la xarxa. Van ser 119 segons de rondo blaugrana resolt magistralment per Leo Messi i la millor manera de començar el partit per al Barça.

Una triangulació entre Luis Suárez i Messi la va desviar Marcos Alonso, la pilota va arribar dins de l’àrea al déu blaugrana i quan passa això el percentatge que tot acabi en gol és elevat, i així va ser.

tracking