SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida crea un equip que disputarà la Lliga Digital

El club s’afegeix a la incipient competició dels eSports amb visió de futur

Radulovic ha firmat el contracte professional amb el Brighton.

Radulovic ha firmat el contracte professional amb el Brighton.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha creat un equip per competir, la temporada vinent, a la Virtual Football Organization (VFO), la lliga de futbol digital creada recentment i en què ja hi ha clubs com el Vila-real, l’Espanyol, el València, el Saragossa o el Sevilla. El club considera que aquest serà un model de negoci en un futur imminent i vol tenir-hi presència. La VFO combina el futbol, amb el nou fenomen dels eSports i els jugadors del videojoc EA Sports FIFA.

“Als Estats Units, aquest format compta amb milions de seguidors, hi ha patrocinadors i es competeix a nivell professional. A Espanya està començant, però durant els pròxims anys tindrà un gran creixement i pot ser una bona manera d’incrementar ingressos”, explica el president, Albert Esteve.

El club competirà a la Primera divisió com a Lleida Esportiu Lleida Esports i ha fitxat els tres primers jugadors.

Juguen onze contra onze, cadascun amb els seus comandaments i a les mateixes posicions que en un camp real. Es tracta de Roger Alentà, el director general i capità; Marc Rodríguez, director esportiu i Marcel Solé, director tècnic. “No cobren, però a curt o mitjà termini, aquesta modalitat estarà professionalitzada”, assegura en aquest sentit Esteve.

El Lleida omple un primer autocar per anar a Vila-real

El Lleida ja ha omplert un primer autocar d’aficionats per al partit que disputarà, dissabte vinent, dia 24, al camp del Vila-real B. Els seguidors, abonats o no, que adquireixin el bitllet per anar a Vila-real fins al dia d’avui (les oficines estan obertes des de les 16.30 fins a les 20.00) tindran com a regal una entrada per al partit d’aquest diumenge davant de l’Ebro al Camp d’Esports. La setmana que ve es continuaran venent bitllets per anar a Vila-real, però ja sense oferta, per la qual cosa el club confia a omplir més de dos autocars d’aficionats.

tracking