SEGRE

MOTOCICLISME GRAN PREMI DE QATAR

Màrquez: "Espero començar millor el Mundial enguany"

El de Cervera confia a no caure tant, i Rossi seguirà fins als 41 anys

Els pilots de MotoGP posen junts abans de l’inici del Mundial al circuit qatarià de Losail.

Els pilots de MotoGP posen junts abans de l’inici del Mundial al circuit qatarià de Losail.MOTOGP.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El lleidatà Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) confia en un bon inici del campionat del món de MotoGP del 2018, del qual és vigent campió. Va dir ahir que “espero començar millor que l’any passat”, després de comprovar que en pretemporada les coses han anat millor que les dos últimes campanyes i somia amb un campionat una mica més plàcid i sense caigudes abans de començar avui l’activitat al circuit de Losail.

“Arribem amb una bona base, potser millor que la de l’any passat, però hi segueix havent molta igualtat, els rivals han millorat i això significa que no seràs el més fort ni el més ràpid en tots els circuits, sinó que hauràs d’anar adaptant-te, saber patir i Qatar és un dels circuits en què hem patit cada any i, en teoria, hauríem de patir. El test l’últim dia va anar bastant bé i d’entrada no descarto res, però és un dels circuits que si va bé, anem molt bé i si va regular, som allà”, va dir el de Cervera.

Sobre si serà el Mundial més igualat de la història, va assenyalar: “Difícil de dir, ho diré d’aquí a tres o quatre curses.” I va afegir que espera tenir una temporada sense caigudes, després dels tres zeros de l’any passat. “Si no els hagués tingut hauria estat un campionat més còmode i no m’hauria caigut el pèl. Caus perquè et pressionen, no perquè t’agrada buscar el límit.”

D’altra banda, el pilot italià Valentino Rossi, nou vegades campió del món, va ser el gran protagonista a la prèvia de l’inici del Mundial després d’anunciar la renovació per dos anys més fins al 2020 amb Yamaha, per la qual cosa, de moment, continuarà corrent fins als quaranta-un anys. “Vull acabar quan ja no en tingui ganes”, va dir Il Dottore. Va fer broma quan se li va preguntar si potser l’ideal seria seguir fins als quaranta-sis anys, pel seu inseparable dorsal, i va respondre rient amb un “per què no?”. Pel que fa a la categoria de Moto2, el lleidatà Àlex Màrquez va dir que “vam arribar a Qatar amb la motivació al màxim. M’he estat entrenant molt dur al llarg de l’hivern, però posteriorment vaig tenir el problema de la lesió dos setmanes abans de començar la temporada, cosa que no és la ideal.”

tracking