SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“Ens hem d'oblidar d'entrar al 'play-off”

Comenge admet que l’objectiu és la salvació || “Hem estat per sota del nostre nivell”

Marc Rubín de Celis controla la pilota davant de la presència d’Alvarado.

Marc Rubín de Celis controla la pilota davant de la presència d’Alvarado.ÀREA11

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador de l’Actel Força Lleida, Borja Comenge, va admetre, després de la derrota d’ahir, la cinquena consecutiva, que l’objectiu en les set jornades que falten no serà cap altre que assegurar la permanència com més aviat millor. “Després d’això ens hem d’oblidar d’entrar al play-off”, va explicar al finalitzar el partit. “Hem de ser pràctics, estar preparats per sobreposar-nos i ara tenim encara més la necessitat de guanyar al més aviat possible”, va admetre.

Va reconèixer que el Valladolid va ser molt superior. “Cal felicitar el Valladolid, ha estat clarament millor que nosaltres i el marcador reflecteix el que ha passat a l’encontre”, va afegir. “Dins del partit només hem estat els deu primers minuts, com ha reflectit també el marcador. Al segon quart i a l’inici del tercer el partit s’ha trencat.”

El tècnic va destacar que “el Valladolid ha estat molt bé, ha trobat respostes en tot moment i també de jugadors que no són els que habitualment destaquen. Tots han anat sumant. Nosaltres no hem tingut el nostre millor dia i hem estat per sota del nostre nivell”, va afegir.

Comenge va dir que “veníem amb una dinàmica de joc millor del que hem demostrat. Ha estat un partit molt dur per a nosaltres. Quan no han estat decisions arbitrals, com les tres faltes en atac a Mike Karena, han estat pèrdues... Tot això ho hem acusat a nivell mental. Un equip que ve de quatre derrotes, com nosaltres, veus el rival que juga tan còmode i hem perdut del tot el sentit del joc”.

Va admetre també que “tenim un problema amb les pèrdues de pilota. N’hem tornat a encadenar algunes i això ja no és una cosa puntual”, va concloure.

Marc Rubín de Celis controla la pilota davant de la presència d’Alvarado.

Marc Rubín de Celis controla la pilota davant de la presència d’Alvarado.ÀREA11

tracking