SEGRE

DEPORTES

Jornet lidera la Pierra Menta, que finalitza avui

Kilian i l’austríac Jakob Herrmann es van imposar ahir a la tercera etapa || El lleidatà, tret de contratemps, aconseguirà el cinquè títol

Kilian Jornet i Jakob Herrmann, ahir dalt del podi.

Kilian Jornet i Jakob Herrmann, ahir dalt del podi.@PIERRA MENTA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La parella formada pel lleidatà Kilian Jornet i l’austríac Jakob Herrmann s’ha situat líder de la Pierra Menta a falta de la jornada d’avui per acabar aquesta competició d’esquí de muntanya que té lloc a la regió de la Savoia francesa, als Alps. Jornet i Herrmann es van imposar a l’etapa d’ahir divendres després de completar el recorregut amb un temps de 2 hores, 29 minuts i 25 segons. El podi el van completar les parelles formades per Michele Boscacci i Robert Antonioli (a 3,28) i Xavier Gachet i William Bon Mardion (a 6,47).

D’aquesta forma, Jornet i Herrmann se situen líders amb un avantatge de 2 minuts i 38 segons després de la tercera etapa. Kilian i Jakob, més salvatges i naturals que mai, no van saber esperar el seu moment, deixar madurar els seus rivals i anar eliminant equips –ahir els francesos Gachet -BonMardion encara van cedir més temps i ja són a deu minuts dels primers– per arribar al liderat. Amb la seua capacitat per brillar en esforços llargs i continuats, el lleidatà i l’austríac van aconseguir el dorsal groc que tot sembla que avui poden conservar a la mítica etapa del Grand Mont.

Pel que fa a la categoria femenina, Mireia Miró i Marta García han pujat fins a la tercera posició de la classificació general.

tracking