SEGRE

FUTBOL

El Lleida guanya a l’Ebre (1-0) i torna a estar a un punt del play off

Un gol de Javi López en el minut 86 dóna un triomf vital als blaus

El Lleida guanya a l'Ebre (1-0) i torna a estar a un punt del play off

El Lleida guanya a l'Ebre (1-0) i torna a estar a un punt del play offLLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha aconseguit un triomf agònic i, alhora, vital en les seues aspiracions de classificar-se per al play off en derrotar l’Ebre gràcies a un gol de Javi López en el minut 86. Amb aquests tres punts, els blaus s’han tornat a situar a un sol punt del play off, tenen a sol tres el tercer lloc i a quatre el segon.

El Lleida ha tret petroli d’un partit molt dur i treballat en el qual, com la temporada passada, l’equip saragossà ha venut molt cara la seua derrota. Els homes de Gerard Albadalejo han dominat gairebé sempre el joc, però ha faltat profunditat sobretot en la primera meitat. Tampoc no ha fet gran cosa l’Ebre més que defensar-se molt bé i contrarestar el joc combinatiu local.

En la segona meitat el Lleida s'ha mostrat una mica desordenat en la recta final, després de la substitució d’Albístegui per Jordi Martínez que ha deixat sense referent al centre del camp lleidatà, però Gerard Albadalejo ha rectificat i l’entrada de Valiente ha tornat l’equilibri i l’ordre. Més influència ha tingut l’entrada en el camp de Joel Huertas com a revulsiu. Amb ell, amb ruleta inclosa, s'ha iniciat l’acció del gol, que ha continuat Juanto obrint a la banda a Aitor Núñez qui ha centrat al cor de l’àrea perquè emergís Javi López i d’una gran rematada de cap aconseguís un gol que val el seu pes en or.

El Lleida visitarà la pròxima jornada el Vila-real B, dissabte a les 18.00, en un altre partit clau ja que l’equip castellonenc és ara tercer i avantatja en només tres punts els lleidatans. El club ha organitzat autocars per acompanyar l’equip.

tracking