TENIS TAULA SUPERDIVISIÓ FEMENINA

El Villart s’imposa al cuer

El Torrelavega no va ser rival per a les de Balaguer, que tan sols van cedir dos jocs || Es tracta del segon triomf consecutiu per a les de la Noguera

Natàlia Prosvirnina.

Natàlia Prosvirnina.SEGRE

El Villart Logístic Balaguer va superar ahir sense problemes el Torrelavega, el cuer, per un contundent 4-0, havent cedit tan sols dos jocs en tot el partit. Les lleidatanes van sumar d’aquesta manera el segon triomf consecutiu després del que van aconseguir la setmana passada davant el Priego, situació que li permet mantenir-se a la tercera posició de la classificació.

El duel va començar de forma immillorable per al conjunt de Balaguer. Svetlana Bakhtina va ser l’encarregada d’inaugurar el xoc per part del Villart, enfrontant-se a Cristina Santiago. La jugadora del Torrelavega tan sols va ser rival al primer joc, que no obstant va caure per a les de la Noguera per 11-7. En els dos següents, la jugadora russa va passar per sobre de Santiago (11-4 i 11-2) per emportar-se el primer punt.

Al segon partit, Natàlia Prosvirnina es va enfrontar a Rebeca Pèrez, que tampoc va ser capaç de parar la seua rival. Com a l’enfrontament anterior, la jugadora lleidatana va deixar en blanc el rival i es va emportar el segon set per 3-0 (11-3, 11-9 i 11-5).

A continuació, va ser el torn d’Anna Biscarri, la també entrenadora del conjunt balaguerí, que va disputar amb Almudena Pérez el xoc més igualat del partit. Biscarri es va veure sorpresa per la jugadora visitant al primer set, malgrat que a les dos mànegues següents va reaccionar i va aconseguir remuntar en el marcador. No obstant, al quart parcial Pérez va tornar a superar Biscarri per col·locar de nou les taules en el marcador. Malgrat l’ensurt, al cinquè i definitiu joc la de Balaguer va ser millor i es va emportar el tercer set del partit per 3-2 (11-3, 11-7, 5-11, 11-6, 11-3). Finalment, al partit de dobles Bakhtina i Prosvirnina van aconseguir el punt definitiu després de superar Santiago i Pérez per un contundent 3-0 (11-4, 11-4, 11-2).