SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

“Hauríem firmat amb sang estar on estem ara”

Yerri Mina, Coutinho, Paulinho i Piqué, durant l’entrenament.

Yerri Mina, Coutinho, Paulinho i Piqué, durant l’entrenament.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ernesto Valverde, tècnic del Barça, va assegurar abans del partit d’avui davant l’Athletic (16.15, beIN La Liga) que hauria “firmat amb sang” estar on està l’equip a hores d’ara i va afegir que no creu “en profecies per al triplet” després que Guardiola i Luis Enrique l’aconseguissin en les seues primeres temporades a la banqueta blaugrana. “Ho hauria firmat amb sang”, va assenyalar sobre la situació del conjunt blaugrana, amb 8 punts sobre l’Atlètic. “No podem pensar en un triplet perquè no hem guanyat res encara. Tenim possibilitats i volem explotar-les al màxim. Però no crec en profecies per al triplet”. Sobre el partit d’avui, Valverde va destacar la dificultat. “

L’Athletic

El Barça no podrà comptar avui amb dos pilars fonamentals en el partit del Camp Nou

és un rival que es creix en la dificultat i és un partit especial per a mi. Ells tenen sempre un gran esperit. L’Athletic té a 8 punts la classificació europea i poden intentar-ho. Queden 10 partits i és la recta final on et jugues molt. Nosaltres ens juguem la temporada”, va comentar el tècnic.

Després de guanyar l’Atlètic i posar terra pel mig, Valverde no va voler entrar a valorar el seu treball com a tècnic perquè no veu les coses des de fora. “Veig les coses des de dins, no des de fora. Un entrenador intenta mantenir un rumb i en el futbol tot va fent batzegades. Intento gaudir”, va subratllar.

A més a més, l’entrenador va valorar l’absència del lesionat Busquets. “Tenim altres jugadors, tenim prou alternatives. És complicat substituir-lo perquè és el millor del món en aquesta posició”, va declarar sobre la lesió del migcampista.

També es va referir a la baixa de Luis Suárez per acumulació de targetes. “En el cas de Luis Suárez, els centrals són forts i sabem que ell sempre està per allà. Sabíem que tenia quatre grogues i que algun partit el perdríem”, va assegurar.

El Barça compta a més amb les baixes de Vermaelen, Semedo i Denis Suárez. “En el cas de Vermaelen ens vam endur un bon ensurt. Va tenir un moment de molt dolor, però després de les prova ens vam quedar més tranquils. En el cas de Semedo, de Busquets i de Denis Suárez, pensem que ja estaran amb nosaltres el mes d’abril”, va reconèixer el tècnic.

tracking