BÀSQUET LLIGA EBA

Triomf més que disputat

El Pardinyes se sobreposa a la lesió de Mendiburu i supera el Cornellà en el temps extra || Manté la segona plaça i retalla una victòria al líder Vic

Adrià Rivas, jugador del Pardinyes, busca un company a qui passar la pilota.

Adrià Rivas, jugador del Pardinyes, busca un company a qui passar la pilota.POL PUERTAS

L’Ilerdauto Nissan Pardinyes va aconseguir ahir un disputat i vital triomf sobre el Cornellà a la pròrroga (79-75), resultat que li permet mantenir la segona plaça a la classificació i retallar una victòria al líder Vic, que va caure a la pista del Igualada. A més, l’equip de Gerard Encuentra va saber sobreposar-se a la lesió de Mendiburu, un dels jugadors més determinants de la Lliga EBA, i va aconseguir mantenir-se fort al Barris Nord a la recta final de la competició.

No va tenir un inici gaire encertat el conjunt lleidatà, especialment en atac, cosa que l’equip barceloní va aprofitar per firmar un parcial de 0-10 i situar-se amb un 9-19 en el marcador. No obstant, el Pardinyes va aconseguir retallar diferències abans del final del primer quart. Al segon es va trobar molt més còmode i va capgirar l’electrònic, encara que sense poder desenganxar-se d’un rival molt físic. D’aquesta forma, els lleidatans van arribar al descans amb un ajustat 40-35.

De nou va tornar a tenir problemes d’anotació el conjunt local a la tornada dels vestidors, cosa que va fer que el marcador seguís molt ajustat i el Cornellà aconseguís entrar a l’últim quart un punt per sobre (52-53). Els nervis no van passar factura al Pardinyes, que malgrat trobar-se amb una gran defensa, va saber respondre amb la mateixa moneda i forçar la pròrroga (64-64). El cansament va començar a passar factura als dos equips, amb alguns jugadors per sobre dels quaranta minuts damunt de la pista. El Pardinyes va estar molt més encertat i va acabar emportant-se la setzena victòria de la temporada. El següent compromís serà el diumenge 25 (18.45 hores) a la pista del Salt, un dels equips de la zona baixa de la classificació.