Una altra derrota clara de l’Associació

Les lleidatanes ja estaven descendides

Una jugadora de l’Associació intenta un llançament a porteria.

Una jugadora de l’Associació intenta un llançament a porteria.AMADO FORROLLA

L’Associació Lleidatana va caure ahir de forma clara contra el Sant Vicenç (19-29), el cinquè classificat, que va estar al davant en el marcador al llarg de tot el partit. Les lleidatanes, matemàticament descendides des de la jornada anterior, arribaven a la cita amb l’objectiu de sumar per intentar abandonar l’última posició de la taula, malgrat que les múltiples baixes amb què van afrontar el duel no van ajudar a l’hora de tallar una mala dinàmica de cinc derrotes consecutives, que amb la d’ahir augmenta a sis.

Les lleidatanes tan sols van poder aguantar cinc minuts al partit, ja que el Sant Vicenç va aconseguir aviat una renda de sis gols, a causa en bona mesura dels múltiples errors de les lleidatanes a l’acabament. Les de Miroslav Vujasinovic van patir molt durant tot l’enfrontament per superar la portera visitant. A més, el poc encert des de la línia de set metres (dos penals fallats) tampoc hi va ajudar. Així doncs, com en tants altres partits, l’Associació va veure com les visitants s’escapaven sent incapaces de respondre en l’apartat ofensiu. Amb aquest panorama, al descans les lleidatanes tan sols havien aconseguit vuit gols, pels catorze del Sant Vicenç. Passada la pausa, un parcial de 0-4 favorable a les barcelonines va acabar d’enfonsar les locals, que no obstant no van abaixar els braços i van aconseguir tornar a col·locar-se a set a l’equador de la segona meitat. Tot i així, el Sant Vicenç, molt superior també en l’apartat físic, no va tardar a recuperar els deu gols d’avantatge, amb la qual cosa van demostrar el perquè de la diferència entre tots dos equips a la classificació.