Agònica victòria del Borges

Un jugador del Borges persegueix la pilota davant la pressió de dos jugadors del Bellvitge.AMADO FORROLLA

El Borges va vèncer el Bellvitge amb un final de partit trepidant amb quatre gols en els últims deu minuts. Els de Joan Roca es van avançar a la primera meitat però el Bellvitge va equilibrar dos vegades el marcador, fins que Llorenç va posar el definitiu 3-2 a l’últim minut. La victòria permet al Borges recuperar la novena posició.

El matx va ser marcat pel fort vent, que va impedir al Borges fer un bon joc. Malgrat tot, els locals van dominar gràcies al rival, que esperava molt a darrere i amb les línies molt juntes. Els de Joan Roca van disposar de poques ocasions a la primera meitat, però es van avançar a la mitja hora de joc després d’una falta a la frontal de l’àrea del Bellvitge servida per Joel i que Edu Vives va enviar a la xarxa (1-0).

Per la seua part, Xammar no va haver d’intervenir abans del descans.

A la represa, el duel va seguir la mateixa tònica. El Borges controlant l’esfèric i amb ocasions. Montoy, Torné i Pelegrí van poder sentenciar, però l’1-0 va donar esperances al Bellvitge, que finalment va arribar fins a l’àrea de Xammar. Fins que el partit va canviar definitivament al minut 80. Penal a favor del Bellvitge que empata el matx (1-1). Massa premi per al que havia fet, però el Borges Blanques no es va descompondre i amb dos minuts va tornar a posar-se al davant en una jugada que va culminar Ander amb tres rematades consecutives (2-1).

Al 85, Aitor podria haver sentenciat però van ser els visitants, en una contra, els que van tornar a equilibrar l’encontre al minut següent (2-2). Després del gol, el Borges va seguir buscant la victòria. Potser amb més cor que cap, però per sort Llorenç va saber culminar una centrada llunyana per aconseguir una agònica victòria del Borges davant de l’afició.