SEGRE

DEPORTES_LUNES

Albadalejo: "Anem a buscar el 'play-off'!"

Gerard Albadalejo assegura que l’objectiu de l’equip és jugar la fase d’ascens a Segona A || Per al tècnic, la clau és creure que es pot aconseguir i demana ajuda als aficionats

Un jugador del Lleida disputa una pilota de cap amb un de l’Ebro.

Un jugador del Lleida disputa una pilota de cap amb un de l’Ebro.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

“Ara ja ho podem dir. Anem a buscar el play-off i estic convençut que ho podem aconseguir en aquests vuit partits que queden per disputar.” Feia setmanes que Gerard Albadalejo assegurava que, després de jugar contra l’Ebro i sobrepassar la jornada 30, parlaria dels objectius del Lleida. I així ho va fer.

“El Lleida és un equip ambiciós i aspira sempre al màxim. Des del seu naixement ha disputat tres play-offs, i en altres dos ocasions més s’ha quedat a les portes per molt poc. Ara anem a buscar el quart”, va dir. Albadalejo ho veuria com la cirereta d’una temporada que, ara mateix, ja qualifica d’excel·lent. “Amb una plantilla pràcticament nova i un equip tècnic debutant a la categoria, mireu on som. I amb una gran campanya a la Copa del Rei amb l’eliminació de la Reial Societat, aleshores equip d’Europa League, i caient davant l’Atlètic de Madrid, l’únic que li disputa el títol al Barcelona.”

El tècnic del Lleida va analitzar les armes amb les quals l’equip intentarà aconseguir col·locar-se entre els quatre primers de la categoria. “Tenim una plantilla top que no és inferior a cap altra dels favorits, que està molt unida i creu fermament en el projecte. Tenim una mentalitat guanyadora. Però la clau serà que tots creguem que això és possible. Per aconseguir-ho necessitarem l’ajuda de tothom i sé que l’afició no ens defraudarà. Cal guanyar els enfrontaments que queden a casa i anar a totes a fora. Hi ha qui pensa, per exemple, que el Vila-real serà difícil. Sí, però és que al Vila-real també pensen que atenció, que ve el Lleida”, va concloure.

“Al final se’ns ha fet molt gran el camp”

El tècnic de l’Ebro va ser sincer a la sala de premsa al dir que “tot i que ens ha passat el mateix que la temporada anterior, el duel no ha estat el mateix. Mentre hem pogut hem aguantat bé però ens ha faltat unca mica més d’arribada. Després ja se’ns ha fet molt llarg el matx i, sobretot, se’ns ha fet molt gran el camp amb un molt bon Lleida”.

tracking