FUTBOL SEGONA DIVISIÓ NACIONAL FEMENINA

Empat agredolç de l'AEM

Aconsegueix un empat amb el Seagull, el líder fins aquesta jornada || Les lleidatanes segueixen a sis punts del ‘play-off’ a falta de quatre jornades

El partit es va interrompre durant 13 minuts per la lesió de Solà, que va patir un cop al cap.AMADO FORROLLA

L’AEM va aconseguir ahir davant del Seagull, el líder fins ahir, un empat insuficient per atansar-se al play-off. Les lleidatanes continuaran a sis punts amb quatre jornades per disputar-se.

L’AEM va ser el primer a avisar. Al minut 7, Sonia va tenir una clara oportunitat per fer avançar les seues després d’una bona passada de Pixu, que la va deixar sola davant de la portera. Poc després, el Seagull sí que va estar encertat i Carla Martínez va anotar i va superar Brigi l’1 contra 1. Al 21, el matx es va veure interromput per un xoc entre dos jugadores que va acabar amb la local Solà estirada a terra amb un tall a la cella. Els serveis mèdics van traslladar la jugadora a l’hospital, on va rebre sis punts de sutura abans de rebre l’alta. A la represa, l’AEM es va mostrar més sòlid i va començar a dominar la pilota. Així, poc després del descans, Lídia va anotar des de la frontal amb un potent llançament que va significar l’1-1, resultat amb què es va arribar al final, tot i els intents dels dos equips per arribar a porteria.

pas de gegant del Pardinyes cap a la permanència

El Pardinyes va superar ahir l’Sporting de Maó, un rival directe de la part baixa de la classificació, per allunyar-se de les posicions de descens, que queden a quatre punts a quatre jornades per al final.

Les lleidatanes van començar carregant el pes d’un partit que va ser molt poc vistós i en el qual les imprecisions als últims metres van ser la tònica dominant. L’Sporting de Maó, per la seua part, va sortir a la gespa amb un plantejament ultradefensiu. Tanmateix, al 44’, Sabaté va aprofitar el rebuig d’un córner per avançar el Pardinyes, situació que va obligar les menorquines a estirar línies després del descans. Després de la pausa, el Pardinyes va continuar portant la iniciativa i al 68 Taberner va sentenciar a l’aprofitar un contraatac que va significar el 2-0 final.