SEGRE

EL MILLOREL PITJOR

Empat sense gols ni brillantor

El Térmens i el Tàrrega firmen taules en un partit travat i de poca qualitat || L’empat fa que el Mollerussa, que va guanyar, sigui més líder i l’avantatge sobre el Tàrrega sigui ja de cinc punts

El joc no va tenir brillantor i es va desenvolupar majoritàriament al centre del camp.

El joc no va tenir brillantor i es va desenvolupar majoritàriament al centre del camp.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Térmens i la UE Tàrrega van empatar sense gols en un partit sense gaire brillantor i bastant avorrit. El conjunt de la Noguera va plantejar un encontre en el qual els visitants, dels quals s’esperava més, no van poder desenvolupar l’habitual bon joc i els intents es van perdre sempre en una defensa fèrria i ben ordenada que es va ennuegar als blaugranes.

El xoc va estar sempre molt travat, amb multitud de faltes i parades en el joc. Els visitants no van saber adaptar-se a les característiques del terreny de joc i en aquestes circumstàncies els va costar molt atansar-se amb perill als voltants d’Huguet. Així, els de Marc Calvís van poder mantenir lluny de la porteria el rival i tan sols Vargas, al minut 35 i Marsiñach, poc abans del descans, van poder xutar amb perill, encara que els seus xuts no van inquietar Huguet. Per la seua part, el Térmens es va mantenir centrat en la defensa i amb prou feines va crear perill en atac.

Ja a la segona meitat, la tònica del partit no va canviar. El Tarrega ho va intentar per mediació de Molina al minut 10, però tampoc el seu intent no va tenir èxit. Els de Jordi Oliveres no van tenir la inspiració d’altres vegades i mai van poder superar l’entramat defensiu del Térmens. Els visitants van reclamar dos possibles penals que no van ser assenyalats. Amb el partit a punt de finalitzar, la UE Tàrrega va disposar de la més clara ocasió, però la rematada de cap de Bañuelos després d’un servei des del lateral va estar ben aturada pel porter local Huguet, molt atent durant tot el xoc.

Amb el partit en el tram final, els visitants van encadenar tres córners consecutius que tampoc van fructificar i van ser ben resolts per la defensa local i van tancar el matx amb l’empat inicial.

El punt aconseguit pel Térmens el manté a la zona alta de la classificació empatat a 40 punts amb el Solsona. Per als de la UE Tàrrega, en canvi, l’empat davant del Térmens els suposa deixar escapar una mica més el Mollerussa, que ja és a cinc punts per sobre dels del Jordi Oliveres.

El joc no va tenir brillantor i es va desenvolupar majoritàriament al centre del camp.

El joc no va tenir brillantor i es va desenvolupar majoritàriament al centre del camp.AMADO FORROLLA

tracking