L'Alcoletge goleja a plaer i consolida el seu liderat

L’Alcoletge és l’equip més golejador del grup 13 amb 68 gols en 25 partits.

L’Alcoletge és l’equip més golejador del grup 13 amb 68 gols en 25 partits.AMADO FORROLLA

L’Alcoletge va aconseguir una contundent victòria contra el Vilanova de la Barca (1-6) en un partit que va començar dominant. Al minut 11 va arribar el primer gol del matx i poc després, el local Pifarré va aconseguir fer el segon abans de la mitja hora. El Vilanova va retallar distàncies, però abans del descans arribaria el tercer de l’Alcoletge per deixar el duel pràcticament sentenciat. A la represa el domini visitant es va mantenir, cosa que va permetre a l’Alcoletge fer dos gols més que, d’aquesta manera, sentenciaven el partit, amb l’1-6 definitiu que permet a l’Alcoletege mantenir el liderat en solitari una setmana més a tres punts de l’Alguaire.