L'Angulària s'escapa a buscar el segon lloc sol

El capità de l’Angulària condueix la pilota davant la pressió de diversos rivals.XAVIER SANTESMASSES

L’Angulària va guanyar el Bellcairenc en un encontre molt travat i aconsegueix així distanciar-se a la taula del Bellcairenc i de la Seu, que va perdre el partit amb l’Agramunt. La primera part del xoc la van dominar els locals, que no van cedir ni una ocasió a la seua porteria i després d’algun tret a porta, Rodríguez va anotar el primer. A la segona meitat, Baiget feia pujar el 2-0 a l’electrònic que deixava tot de cara als locals, però Ciobanu, al minut 69, reduïa distàncies per animar uns minuts finals que no servirien per moure el marcador. Després d’aquesta victòria, l’Angulària se situa segon en solitari.