SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El vicepresident del Força Lleida: “Comenge no és l'únic culpable”

El vicepresident Albert Aliaga assumeix que “tots ho som” || Fa una crida a l’afició per al partit de demà

Jorge Serna ha assumit l’encàrrec de la junta directiva i demà debutarà oficialment davant del Prat.

Jorge Serna ha assumit l’encàrrec de la junta directiva i demà debutarà oficialment davant del Prat.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La junta directiva del Força Lleida, per boca del vicepresident Albert Aliaga, va donar ahir explicacions sobre l’acomiadament de Borja Comenge, assumint que el tècnic no era l’únic culpable i fent una crida a l’afició de cara a l’important partit de demà davant del Prat. “El Borja no és l’únic culpable, ho som tots”, va apuntar Aliaga, que va justificar la decisió per la situació de l’equip, a una victòria de la zona de descens. “La nostra filosofia com a club al llarg d’aquests anys ha sigut la de donar continuïtat als projectes, però creiem que en aquest moment és el més adequat esportivament, no hi ha més. Creiem que els resultats són els que són i que havíem de fer alguna cosa, i el manual diu que és més fàcil això [prescindir del tècnic] que una altra cosa”, va explicar.

El vicepresident, que va assegurar que la decisió va ser unànime de la junta, va fer tota la confiança a Jorge Serna, segon de Comenge, que assumirà el càrrec, encara que va precisar que és provisional. “Ara mateix no sabem el temps que estarà el Jorge a la banqueta. Ell ho sap i n’és conscient, d’això. És un home de club i fa l’esforç que toca ara. La confiança amb ell és absoluta i total, i no descartem que pugui acabar la temporada”, va assenyalar.

“Ara mateix no sabem el temps que estarà el Jorge a la banqueta. Ell ho sap i n’és conscient”

La doble jornada d’aquesta setmana, demà davant del Prat a casa i diumenge a la pista de l’Araberri, marcaran el futur del tècnic i de l’equip. És per això que Aliaga va llançar un missatge a l’afició. “El partit del Prat és fonamental i necessitem una certa tranquil·litat i un bon ambient, com sempre ha estat, ja que fins i tot la temporada del descens el Barris Nord va ser exemplar”, va concloure.

tracking