SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida afronta 8 finals i dos duels directes pel 'play-off'

Arriba en plena forma com el millor de la segona volta i enratxat a casa

El Lleida va començar a preparar ahir el partit a Vila-real de dissabte.

El Lleida va començar a preparar ahir el partit a Vila-real de dissabte.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu afronta el tram decisiu de la Lliga en plena forma com el millor equip de la segona volta, amb 23 punts sumats de 33 de possibles, i mostrant una gran fortalesa al Camp d’Esports, on ha encadenat quatre triomfs sense encaixar ni un sol gol i, ampliant més l’estadística, no ha perdut a casa en tota la segona volta.

Queden vuit finals per als blaus, amb dos duels directes davant del Vila-real B i l’Elx. No es considera ja rival directe el líder Mallorca, que encara que ha perdut punts en les últimes setmanes continua estant a vuit punts del segon classificat. També sembla difícil, encara que no impossible, que el València B i l’Ontinyent, ambdós amb 42 punts i a sis del play-off, puguin encara enganxar-se amb tants aspirants pel mig.

Els blaus són, del segon al sisè, els únics que han de jugar més partits fora (5) que a casa (3)

Entre l’Elx, segon, i el Badalona, sisè classificat, sembla que es jugaran les tres places de play-off que deixarà lliures el líder Mallorca. De tots, el Lleida és el que jugarà menys partits a casa (tres) i més a fora (cinc), però, com va dir Gerard Albadalejo a la roda de premsa que va oferir després del partit contra l’Ebro cal creure-s’ho i no pensar que l’equip blau és inferior a ningú.

El primer rival del Lleida, directe a més, és el Vila-real B dissabte vinent, que només ha perdut un partit a casa, encara que fora s’ha mostrat més feble i ha guanyat només tres partits. L’equip lleidatà pot fer un altre cop sobre la taula si guanya al feu castellonenc. Serà vital, una vegada més, el suport de l’afició i, de fet, el club va camí d’omplir un segon autocar. A partir de demà es reprendrà la reserva de bitllets.

El Formentera, el València B i l’Olot són els rivals que queden per visitar el Camp d’Esports, que ha de continuar sent un fortí. Però serà fora on es jugarà el Lleida el play-off. Tindrà al davant un rival directe com l’Elx, el líder Mallorca, el decebedor Hèrcules i el Sabadell de Toni Seligrat.

El Lleida afronta 8 finals i dos duels directes pel 'play-off'

El Lleida afronta 8 finals i dos duels directes pel 'play-off'

tracking