SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Hisenda manté la via penal contra Cristiano

Rebutja una oferta inferior als 14,7 milions que se l’acusa haver defraudat

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols de diumenge davant el Girona.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols de diumenge davant el Girona.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hisenda mantindrà la via penal en el cas en el qual la Justícia investiga Cristiano Ronaldo, futbolista del Madrid, per un presumpte frau de 14,7 milions d’euros que va cometre entre el 2011 i el 2014 en relació amb els seus drets d’imatge. Fonts de la investigació apunten que fa uns mesos hi va haver una reunió “molt insatisfactòria” en la qual el davanter del Madrid “va oferir una quantitat insignificant que rondaria els 4 o 5 milions d’euros” davant els gairebé 15 que se li reclamen. Hisenda hauria rebutjat la seua oferta econòmica. Segons les mateixes fonts, Cristiano no hauria ofert un xec en blanc per tancar el seu cas, sempre que es retiri la via penal, cosa que Hisenda no té previst. En canvi, segons El Mundo, el lusità hauria ofert un xec en blanc a Hisenda per tancar el seu cas si retira la petició de presó que existeix contra ell.

El Jutjat de Primera Instància i Instrucció número 1 de Pozuelo de Alarcón investiga Cristiano per un presumpte delicte contra la Hisenda Pública, davant de la possible existència d’una infracció penal prevista i penada als articles 305 i 305 bis del Codi Penal. La Fiscalia, en la seua denúncia, subratlla que el denunciat s’hauria aprofitat d’una estructura societària creada el 2010 per ocultar rendes generades a Espanya pels drets d’imatge, la qual cosa suposa un incompliment “voluntari i conscient” de les seues obligacions fiscals al país.

“No intentin apagar el moment bonic que estic vivint amb notícies falses”, va dir a Instagram

“No intentin apagar el moment bonic que estic vivint amb notícies falses! La vida és bona. Afortunat”, va publicar ahir el portuguès al seu compte d’Instagram. En el pla esportiu, l’ariet del Madrid viu un bon moment, evidenciat pels seus quatre gols de diumenge davant el Girona.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols de diumenge davant el Girona.

Cristiano Ronaldo celebra un dels seus quatre gols de diumenge davant el Girona.EFE

tracking