SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Una altra invasió blava

El Lleida espera superar aquest dissabte a Vila-real els gairebé 200 seguidors que van viatjar a Cornellà || El club castellonenc li reserva unes 300 entrades

Seguidors del Lleida Esportiu, fa dos jornades a les grades del camp del Cornellà.

Seguidors del Lleida Esportiu, fa dos jornades a les grades del camp del Cornellà.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu confia a superar aquest dissabte a Vila-real els aproximadament 180 seguidors i els dos autocars que van anar a animar l’equip a Cornellà fa dos jornades. El club lleidatà, que tornarà avui a posar a la venda els bitllets per viatjar amb autocar fins a terres castellonenques, espera que, entre els busos i els vehicles particulars, puguin citar-se a la Ciutat Esportiva del Vila-real uns 250 aficionats blaus en un altre partit vital (18.00 h) per a les aspiracions de classificar-se per al play-off. De fet, el club castellonenc reserva unes 300 entrades per als seguidors del Lleida, que tindran assignada una taquilla per adquirir les localitats.

Des del club, el mateix tècnic Gerard Albadalejo i els jugadors s’han fet crides, després de concloure el partit davant de l’Ebre, perquè l’afició s’aboqui en les vuit finals que queden perquè finalitzi la Lliga, amb 3 partits a casa i 5 fora.

Avui es reprendrà la reserva de bitllets per anar amb autocar al completar un bus la setmana passada

Després de completar-se un autocar la setmana passada i anar camí d’omplir un segon bus, avui el club tornarà a obrir les oficines per reservar seient per al desplaçament a Vila-real. Els interessats podran adquirir el seu bitllet entre avui i divendres, en horari de 16.30 a 20.00 a les oficines del Camp d’Esports.

El preu de l’autobús per anar a Vila-real és de 20 euros per als membres de la Grada d’Animació, 22 per als abonats del club i 25 euros per al públic en general. L’autocar sortirà des del pàrquing del Camp d’Esports el mateix dia del partit, a les 11.00 hores. La tornada es produirà després de finalitzar el transcendent matx.

Al bitllet de l’autocar no hi ha inclòs el preu de l’entrada, que serà de 10 euros.

El Vila-real B, que la jornada passada va perdre a casa del València B, és ara tercer a la taula de classificació després de superar-lo l’Elx. L’equip castellonenc és a només tres punts d’un Lleida que podria atrapar-lo si el derrota dissabte vinent. Aquest és un dels dos duels directes, a banda del líder Mallorca, que li queden a l’equip de Gerard Albadalejo.

tracking