SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Jorge Serna: "Aquest triomf el dediquem al nostre tècnic"

Serna diu que l’equip s’ha tret pressió de sobre || No li va agradar la recta final de partit

Els jugadors de l’Actel Lleida celebren la victòria sobre el Prat al centre de la pista.

Els jugadors de l’Actel Lleida celebren la victòria sobre el Prat al centre de la pista.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Jorge Serna, que es va estrenar com a entrenador de l’Actel Lleida amb un triomf, va dir que estava “molt satisfet amb la victòria i volem dedicar-la al que és el nostre tècnic, ja que aquesta victòria és gràcies a ell”, amb referència a Borja Comenge, destituït per la directiva diumenge passat sense donar-li opció a tirar endavant el segon any del seu projecte.

A més, va assenyalar que “tot el vestidor està molt content i feliç, ja que hem estat capaços de guanyar el Prat, que té caràcter i molta qualitat individual. Tanmateix, així que avançava el partit, he vist que tindríem un final molt complicat. Ells s’estaven endollant i són molt perillosos. La primera meitat ha estat molt bona per la nostra part, però el final del matx m’ha recordat els últims, amb les derrotes davant d’Ourense o Corunya, en els quals el rival sí que va estar encertat. No hem sabut atacar bé, xocant amb la seua defensa. Només un tir molt complicat de Mbaye (el 62-56) ens ha permès veure la llum”.

Sobre si hi va haver un canvi a l’equip gràcies a aquest acomiadament, Serna va assenyalar que no, ja que segons la seua opinió “el canvi ha estat que el Prat no ha estat encertat com en altres ocasions”. “Ens queda molt treball al davant, moltíssim”, va insistir.

Per la seua part, Arturo Álvarez, tècnic del Prat, també va voler enviar un missatge de suport a Comenge, ja que “si no ho fem entre nosaltres no ho farà ningú. Gràcies a ell, l’Actel és un rival a respectar i tant de bo Lleida tingui plaça a la LEB Or durant molts anys”.

Respecte al partit, Álvarez va dir que “mai ens hem sentit còmodes i s’ha demostrat que la recta final de la competició serà una batalla”.

tracking