SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida remodela el túnel de vestidors

Per adaptar-lo a la normativa de seguretat de l’LFP

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida estrenarà túnel de vestidors en el proper partit al Camp d’Esports, l’1 d’abril davant del Formentera (12.00). El club va iniciar ahir els treballs de remodelació de l’espai, construït fa quaranta anys, per adaptar-lo a la normativa de seguretat que marca la Lliga de Futbol Professional (LFP). Els treballs, que també es desenvoluparan durant el cap de setmana, està previst que finalitzin el dijous dia 29, tres dies abans del proper partit.

Les obres consisteixen en l’ampliació del pas de sortida cap al terreny de joc, eliminant la barrera que separa els dos equips. “En cas d’ascens, la normativa exigeix que els dos equips surtin junts amb nens agafats de la mà, una cosa que ara no és possible”, explica el president Albert Esteve. L’actual túnel el va construir en la temporada 1977-78 el president Pepito Esteve, cosí de l’avi de l’actual dirigent. L’anterior estava situat a la zona del Gol Nord.

També s’arreglarà el terra, al qual s’aplicarà material antilliscant, antihumitat i antifongs, alhora que es millorarà la il·luminació i també es col·locaran noves càmeres de seguretat.

Juanto Ortuño: “Vaig venir al Lleida amb la idea de jugar el ‘play-off” “Hem de creure’ns que farem play-off amb el cap i amb el cor”, explicava ahir Juanto Ortuño, un dels fitxatges que va fer el Lleida durant el mercat d’hivern i que es mostra optimista de cara a les opcions que té l’equip de jugar-lo. “Vaig venir al Lleida amb la idea de jugar el play-off. Llavors estàvem a 7 o 8 punts, però hem retallat punts i som allà. Estem tots molt conscienciats”, va afegir.

Els treballs al túnel de vestidors van començar ahir.

Els treballs al túnel de vestidors van començar ahir.LLEIDA ESPORTIU

tracking