SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Els socis només

El duel entre Barça i Sevilla, d’alt risc

Els pocs jugadors del Barça que no estan convocats per la selecció es van entrenar amb el filial.

Els pocs jugadors del Barça que no estan convocats per la selecció es van entrenar amb el filial.FCBARCELONA.CAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La final de la Copa del Rei que Barcelona i Sevilla jugaran el 21 d’abril al Wanda Metropolitano de Madrid no està despertant l’interès del soci blaugrana. Al contrari a d’altres finals, per a aquesta s’han demanat fins ara menys localitats de les que té assignades el club. Els socis han sol·licitat 10.510 entrades de les 16.223 disponibles, per la qual cosa, a un mes del partit, en sobren 5.713. El duel ha estat declarat d’alt risc.

D’altra banda, el belga Thomas Vermaelen podria ampliar el seu contracte un any més, fins al 2020. L’actual acaba el 2019. Els pocs jugadors que no estan amb les seues seleccions es van entrenar ahir al costat dels del filial. Qui no es va entrenar amb la selecció espanyola va ser Gerard Piqué, víctima d’un procés febril. Espanya es va exercitar a Las Rozas de cara a l’amistós de demà contra Alemanya.

Argentina, per la seua part, juga a Manchester amb Itàlia i des del compte en català de Twitter del Manchester City ahir li van llançar una picada d’ull: “Què, Leo, t’agrada

Manchester

?”, al costat d’un vídeo de Leo pujant les escales de la ciutat esportiva del City amb Mascherano.

tracking