SEGRE

L'Atlètic Mariola, exclòs

El Subcomitè de Competició de Lleida l’aparta de la Lliga per les reiterades incompareixences || Els seus rivals guanyaran per 3-0 els partits que falten

Camp de Gardeny

Camp de Gardeny

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Subcomitè de Competició de Lleida va decidir, en la seua reunió d’ahir, excloure de la Lliga l’Atlètic Mariola, equip que competia a Quarta Catalana i que ha estat expulsat de la competició, en funció del que marca el reglament, a causa de les seues reiterades incompareixences. L’equip, que ha rebut nombroses sancions al llarg de la temporada, motivades per incidents diversos, va jugar el seu darrer partit el 25 de febrer, quan va caure com a local davant del Golmés (1-8). També rep una multa de 124.13 € En aplicació de l’article 288 del reglament, a l’haver-se produït l’exclusió a la segona volta de la Lliga, els punts que han guanyat ells i els seus rivals fins ara es mantenen en la classificació, però en tots els partits que falten fins al final de la competició, es considerarà guanyador el rival de torn per 3-0. Sigui quina sigui la puntuació que té l’equip, al final de temporada se’l situarà l’últim en la classificació.

L’equip lleidatà no s’havia presentat en quatre dels seus darrers cinc partits. El 18 de febrer havia de jugar al camp del Ribera d’Ondara, però el partit va ser ajornat perquè es van presentar amb menys jugadors del mínim que marca el reglament. El club va al·legar que havia patit una avaria un dels vehicles en els quals viatjaven jugadors, però el Comitè els va sancionar igualment.

El 25 de febrer van jugar davant del Golmés, però el 4 de març no es va presentar a jugar al camp del Pinyana. El dia 11 passat havia de jugar com a local davant de la Fuliola, però el partit va ser ajornat perquè no va comunicar un camp alternatiu, ja que el seu estava clausurat per incidents. I el cap de setmana passat no es va presentar a Bell-lloc.

ELS DETALLS

  • Incompareixences. Dels cinc darrers partits que havia de jugar, en quatre no es va presentar o no va comunicar a la Federació Catalana de Futbol camp alternatiu, ja que el seu ha estat clausurat per incidents en més d’una ocasió. 
  • Els punts es mantenen. A l’haver-se produït l’exclusió durant la segona volta es mantenen els punts disputats i a partir d’ara perdrà els seus partits per 3-0.
tracking