SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Albadalejo: “Hem tornat a il·lusionar els aficionats”

El Vila-real B convocarà Raba, del primer equip, demà contra el Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Albadalejo, entrenador del Lleida Esportiu, va celebrar ahir la mobilització que està aconseguint l’equip entre l’afició local que, després de desplaçar uns 150 seguidors a Cornellà, demà podria superar els 200 en el partit contra el Vila-real B. “Sí, és una cosa molt positiva i notem els ànims. Aquest equip ha aconseguit tornar a il·lusionar els aficionats. Ens paren pel carrer i ens donen ànims”, va explicar. “Jo ja era conscient que això passaria si fèiem bé les coses. A Vila-real serem més que a Cornellà i això és un altre motiu per dedicar-los la victòria.”

En un altre duel amb un rival directe, el Lleida es juga l’average i la possibilitat d’entrar al play-off. “Serà tan important entrar-hi com irreal si ho fem, perquè encara que queden menys partits res és definitiu. Pots entrar-hi ara i sortir-ne la setmana següent. L’important és ser-hi després de la trenta-vuitena jornada”, va valorar en aquest sentit.

El rival aprofitarà que no hi ha jornada de Lliga a Primera per convocar una de les seues joves promeses, Raba, que habitualment juga amb el primer equip, però Albadalejo va valorar l’equip castellonenc per sobre de les seues individualitats. “No estarem pendents d’això, en conjunt són tots jugadors molt talentosos i jugui qui hi jugui, l’equip juga igual. Potser no es troben en un bon moment pels resultats, però això encara els fa més perillosos. Són un gran equip”, va afegir, i va recordar que “tan sols l’Alcoià ha guanyat al seu camp i cinc equips més han empatat”.

Té clar que l’equip lleidatà sortirà “a guanyar” i que l’encontre es decidirà “en els duels individuals. Serà un partit d’onze contra onze, amb molts duels individuals, entre els davanters i els defenses, entre els porters... Si guanyem molts d’aquests duels individuals serem més a prop de la victòria”.

Així mateix, va assenyalar que espera un matx molt obert en el qual “els dos tindrem cinc o sis oportunitats clares. L’equip que domini les transicions serà el que tingui més opcions de guanyar”.

La plantilla participa en un repte solidari - La plantilla i el cos tècnic del Lleida van ser ahir a les instal·lacions de l’Ekke, on van participar en el repte solidari Let’s move for a better world, que fomenta l’activitat física i lluit ...

La plantilla participa en un repte solidari - La plantilla i el cos tècnic del Lleida van ser ahir a les instal·lacions de l’Ekke, on van participar en el repte solidari Let’s move for a better world, que fomenta l’activitat física i lluit ...

tracking