SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

El Cadí rep l'Araski amb la ment posada en Gernika

Passi el que passi avui, haurà de vèncer a l’última jornada per jugar el ‘play-off’

L’equip juga avui el seu últim partit a casa de la fase regular.

L’equip juga avui el seu últim partit a casa de la fase regular.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu espera que el partit d’aquesta tarda (19.00) davant de l’Araski, corresponent a la penúltima jornada de la fase regular de la Lliga DIA, no sigui l’últim de la temporada al Palau d’Esports. Per a això s’ha de classificar per al play-off, un dels grans objectius de la temporada que passa ineludiblement per guanyar en l’última jornada a la pista del Bizkaia, independentment del que passi avui.

És per això que el partit d’aquesta tarda davant de les vitorianes cobra una importància relativa. A dos jornades per al final, tres equips es disputen les dos últimes places de play-off: el Gipuzkoa, situat amb 13 victòries; i Bizkaia i Cadí, empatats a 12, però amb les urgellenques momentàniament fora de la zona de privilegi per l’average. No obstant, les de Bernat Canut continuen depenent de si mateixes. Si avui superen l’Araski, en tindran prou amb guanyar la setmana que ve a Gernika per un sol punt, mentre que si perden davant de les vitorianes llavors hauran de guanyar el Bizkaia per més de cinc punts, que és la diferència per la qual van perdre les lleidatanes a la primera volta.

Les urgellenques volen tornar al camí de la victòria després de dos derrotes consecutives

Tot i així, el Cadí vol guanyar avui per rescabalar-se de les dos últimes derrotes davant de dos equips de la zona alta (Girona i Uni Ferrol) i afrontar la decisiva última jornada amb més moral. “A nivell classificatori, el partit davant de l’Araski té una importància relativa, però volem fer un bon partit i tornar a guanyar després de dos victòries, per així arribar amb més moral, ja que no seria el mateix acudir-hi amb tres derrotes seguides”, va apuntar Canut, que veu l’equip preparat. “No estic preocupat perquè les dos últimes derrotes les hem encaixat fent un bon joc, així que només ens queda millorar per estar en el play-off”, va assenyalar.

tracking