SEGRE

BÀSQUET LEB OR

“L'equip s'ha alliberat”

Serna reconeix que les cares dels jugadors “han canviat” després del triomf contra el Prat || Considera que la permanència estarà en tretze victòries

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sense gairebé temps per assaborir una victòria que feia mes i mig que es resistia, l’Actel Força Lleida jugarà demà una altra final, aquesta vegada a la pista d’un dels seus rivals directes, l’Araberri, un partit que afrontarà “amb un altre estat d’ànim, això és veritat”, va afirmar el seu actual tècnic, Jorge Serna, que va reconèixer que “les cares dels jugadors són diferents, l’alegria és diferent. L’equip s’ha alliberat després de cinc derrotes seguides i algunes de les quals molt dures, com la de Corunya, que tenint 8 punts a dalt va acabar perdent i a casa, i això et destrossa”.

Serna va defugir qualsevol protagonisme en la victòria de dimecres contra el Prat i va tornar a recordar Borja Comenge. “Si hi ha una millora en tres dies no és producte del canvi (d’entrenador), sinó de tot el treball que es venia fent, així que la victòria va ser dels jugadors i d’ell [Borja], que ha construït aquests jugadors.” I va afegir: “Els jugadors s’han rebel·lat, han tret el millor. Els vaig veure amb més convicció, fent coses malament, però convençuts, i això és el que vull. Cometrem un fotimer d’errors, però convençuts. Si ho fem malament, cal pensar en la següent, que és la manera com se superen les pors”, va dir.

Serna, que va revelar que el primer missatge de felicitació que va rebre per la victòria va ser de Comenge, sí que va reconèixer que l’actitud de la plantilla va ser una altra. “Revisant el vídeo del partit, veig jugadors que es tiren a terra, que pressionen per tota la pista, que neguen les passades, bloquegen el rebot, que defensen l’un contra un... Al final va dels actors i l’actor principal és el jugador. No van pressionar altres dies? Crec que sí. També considero que el Prat va fallar accions senzilles i això ens va donar aire”, va explicar.

El tècnic de l’Actel va avisar que “pel que fa a la necessitat competitiva estem en les mateixes. Diumenge és una final per a nosaltres, també per a l’Araberri, encara que nosaltres tenim una mica més de necessitat, i veurem si som capaços de mantenir més minuts el que vam fer bé l’altre dia, i intentar solucionar el que va passar cap al final del partit i treure la victòria com sigui”, i va assegurar que “la permanència estarà en 13 victòries, en tenim 11 i queden sis partits”.

La Fundació ASPROS va visitar ahir la plantilla del Força Lleida.

La Fundació ASPROS va visitar ahir la plantilla del Força Lleida.FORÇA LLEIDA

tracking