SEGRE

FUTBOL AMISTÓS

Taules entre campions

Espanya aprova amb nota l’examen d’Alemanya i Lopetegui continua invicte || Rodrigo marca en una gran primera part, amb Iniesta com a líder

El barcelonista Andrés Iniesta va portar la batuta de la selecció mentre va estar sobre el camp.

El barcelonista Andrés Iniesta va portar la batuta de la selecció mentre va estar sobre el camp.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola va presentar les credencials a candidata al títol mundial de Rússia, amb una exhibició en el primer acte a casa del vigent campió del món, Alemanya, amb el gol del valencianista Rodrigo que va igualar Thomas Müller en un bonic amistós que deixa intactes les ratxes sense perdre de tots dos. S’esperava la tornada de Diego Costa nou mesos després, però Lopetegui va apostar d’inici per Rodrigo, que encén la batalla pel 9. Era el minut sis quan la visió en la passada d’Iniesta a l’esquena dels centrals l’aprofitava amb un xut amb l’esquerra potent el davanter del València que superava Ter Stegen, ahir titular. Li tocava mostrar a Alemanya, que va abusar en l’arrancada del futbol directe amb centrades laterals que acabaven a les mans de De Gea. El meta del Barça salvava la seua selecció pocs minuts després. La mobilitat dels centrecampistes de la Roja desconcertava els alemanys. Només un error, com el que va cometre Carvajal en una passada enrere, despertava la poderosa Alemanya, que trobava en la velocitat de Werner la millor carta. Però va ser el seu millor golejador, Müller, qui superada la mitja hora va rematar a l’escaire per a l’empat.

Alemanya va arrancar mossegant un segon acte que va tenir un duel de porters. Ter Stegen exhibia reflexos davant de l’ocasió més clara d’Espanya, amb Isco rematant a boca de canó després d’una gran acció de Silva amb centrada final d’Alba. Responia al moment Alemanya en una acció en la qual Carvajal mesurava malament i De Gea salvava el fort tret de Gündogan. La selecció espanyola va abaixar el nivell amb els canvis i el partit va passar a ser d’anada i tornada. Hummels enviava una pilota al travesser, amb De Gea ja superat, i Diego Costa, en l’última ocasió del matx, es va entretenir a l’hora de disparar i va perdre l’oportunitat de donar el triomf als de Lopetegui.

tracking