SEGRE

BÀSQUET LLIGA FEMENINA

Bany d'autoestima

El Cadí, que ha de guanyar l’última jornada a Gernika per fer el ‘play-off’, signa una gran victòria davant de l’Araski || El club estudia organitzar un autocar

La jugadora del Cadí Andrea Vilaró es dirigeix a cistella rival ahir en el partit davant de l’Araski.

La jugadora del Cadí Andrea Vilaró es dirigeix a cistella rival ahir en el partit davant de l’Araski.AGUSTÍ PEÑA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Cadí la Seu, que independentment del que passés ahir s’haurà de jugar la classificació per al play-off guanyant en l’última jornada, va aconseguir una victòria àmplia i un gran bany d’autoestima i de bones sensacions al derrotar el Lacturale Araski per 80-61. Davant del seu públic, l’equip de Bernat Canut va demostrar que ha arribat fort a aquest final de temporada.

A més, la derrota del Gipuzkoa davant del Campus Promete l’atansa al somni d’estar en la fase final de la Lliga Femenina. Davant de l’equip basc, Andrea Vilaró, Nathesha Richards, Caitlyn Ramírez i Geo Bahí van exercir de líders d’un equip esperonat per les notícies que arribaven des de la Rioja i en el qual van anotar totes les jugadores.

Fluides en atac i sòlides en defensa, les urgellenques encaren la cita de dissabte en plenitud física i anímica

El Cadí va sortir davant de l’Araski, que no s’hi jugava res, decidit a competir com si li anés la vida amb l’objectiu d’arribar a la jornada final a Gernika amb les millors sensacions. Per això en el primer quart les urgellenques ja van marcar territori amb un parcial de 23-6.

Funcionava l’atac amb fluïdesa i en defensa les jugadores de Bernat Canut no donaven concessions a les rivals. Al descans, la diferència a favor de les locals era ja molt eloqüent (37-22).

Un avantatge que s’ampliaria al finalitzar el tercer quart (58-37) i que a l’últim només es reduiria dos punts donant una victòria àmplia i reconfortant a les urgellenques per 80-61.

Després del matx, el tècnic del Cadí la Seu, Bernat Canut, va assenyalar a aquest diari que “havíem plantejat el partit com si juguéssim contra nosaltres mateixos. La dinàmica ha estat córrer molt en atac i en defensa posar-los moltes dificultats en la circulació a les jugadores de l’Araski. Estic content perquè ha sigut una victòria coral que ens deixa molt bones sensacions de cara a l’última jornada”.

Sobre el partit a Gernika, Canut va assenyalar que “és una pista difícil, però hi anem amb tota l’ambició. El partit d’avui [ahir per al lector] marcava quin era la nostra ambició i les meues jugadores han demostrat que no volen acabar ja la Lliga. Preveig un ambient molt fort a Gernika, però serà un partit molt atractiu, a més amb les càmeres de Teledeporte retransmetent-lo, perquè és el més interessant de la jornada. Arribarem molt frescos mentalment i de cames”. El Sedis, club del Cadí la Seu, estudia organitzar un autocar perquè ja hi ha una trentena de persones interessades a viatjar a Gernika per animar l’equip urgellenc. La cita és el dissabte 31 a les 19.00.

La jugadora del Cadí Andrea Vilaró es dirigeix a cistella rival ahir en el partit davant de l’Araski.

La jugadora del Cadí Andrea Vilaró es dirigeix a cistella rival ahir en el partit davant de l’Araski.AGUSTÍ PEÑA

tracking