Bàsquet

El Actel Força Lleida cau a Vitòria i torna a complicar-se la permanència

El Actel Força Lleida ha caigut clarament derrotat aquesta tarda a Vitòria davant de l’Arraberri (93-84) malgastant així l’oportunitat de deixar encarrilada la salvació. Al contrari, aquesta s’ha complicat perquè les victòries del Clavijo i del Barça B deixen el Força Lleida amb només una victòria de marge sobre el descens.

En el partit d’aquesta tarda, els jugadors entrenats per Jorge Serna -en el seu segon partit al capdavant de l’equip després de la destitució de Borja Comenge- a penes han tingut opcions de victòria. Els locals han aprofitat un mal balanç defensiu dels lleidatans i ja han posat terra pel mig al marcador en el primer quart, que ha acabat amb un parcial de 27-17. El segon quart ha seguit pels mateixos camins i l’Arraberri ha arribat al descans amb un avantatge de 17 punts (49-32), la qual cosa obligava l’Actel a protagonitzar una remuntada heroica en la segona part per emportar-se la victòria. I de fet, durant uns minuts ha semblat que aquesta podria produir-se, ja que a falta de 5 minuts per a la conclusió del tercer quart una bona ratxa anotadora de Derksen ha estret el marcador fins un 56-48. Tanmateix, l’Arraberri ha tornat llavors a prémer l’accelerador i ha deixat gairebé sentenciat el partit en acabar aquest període amb 18 punts d’avantatge (76-58). L’últim quart ha estat poc més que un intercanvi de cistelles que només han permès al Força Lleida maquillar el marcador fins el 93-84 final gràcies a 5 punts seguits en els últims segons. El màxim anotador de l’equip ha estat Djukanovic, amb 23 punts.