Lo Caragol venç i somia amb l'ascens

Domina i goleja el segon classificat

Un jugador de Lo Caragol porta la pilota ahir en el partit.

Un jugador de Lo Caragol porta la pilota ahir en el partit.ÒSCAR MIRÓN

El Futsal Lleida Lo Caragol va aconseguir ahir una victòria de prestigi davant del segon classificat, el Penya Esplugues (9-4), que l’atansa una mica més al somiat ascens a Segona B. El triomf, incontestable atès el domini absolut del partit, va ser a més unflat, gràcies en part a l’actuació estel·lar de Xexu, que va anotar 4 gols. Els lleidatans, doncs, van dominar netament i des del començament un partit davant del Penya Esplugues que, a més, és el conjunt menys golejat de la Lliga.

Tanmateix, l’empat inicial es va mantenir fins al minut 14, quan Taboada va inaugurar el marcador per, un minut després, tornar a la igualada amb un gol visitant. Tot i així, dos gols de Xexu van permetre a Lo Caragol anar al descans amb avantatge (3-1). En el segon temps, en només 10 minuts va aconseguir cinc gols més i el Penya Esplugues només va poder maquillar el resultat amb dos gols en els últims compassos. Lo Caragol, d’aquesta manera, va concloure per la via ràpida els dubtes generats per la derrota de la setmana anterior a la pista de les Corts i va brillar davant de 600 espectadors que van omplir el pavelló dels Magraners, una pista, d’altra banda, on Lo Caragol ha guanyat tots els partits disputats aquesta temporada.

Amb aquest resultat, Lo Caragol segueix líder del Grup II de Tercera, a cinc punts dels barcelonins que, això sí, tenen un partit pendent de disputar. D’altra banda, l’Alcoletge també va golejar a la pista de l’Esparreguera (1-7) i el Solsona va fer el mateix davant del Jesús i Maria (8-4), mentre que l’Agramunt va perdre a casa davant del Martorell (1-3).