SEGRE

FUTBOL ACTIVITATS

Trobada de 39 penyes blaugrana a Bellpuig

De les 46 que té la demarcació de Lleida Sud, amb més de 200 assistents

Jaume Ribera, Claudi Bosch, l’avi del Barça, Bonjoch, Cardoner i Alfonseda, entre altres, ahir a l’acte.

Jaume Ribera, Claudi Bosch, l’avi del Barça, Bonjoch, Cardoner i Alfonseda, entre altres, ahir a l’acte.XAVIER SANTESMASSES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Penya Blaugrana de Bellpuig va celebrar ahir els seus 25 anys acollint la XII Trobada de Penyes Barcelonistes de Lleida Sud i la Franja, a la qual van assistir representants de 39 de les 46 penyes que formen part d’aquesta federació. La jornada, marcada per la pluja, va obligar a anul·lar el torneig Bubble Football, que se celebrarà més endavant. El vicepresident primer del FC Barcelona, Jordi Cardoner, i el president de l’Agrupació Barça Jugadors, l’exfutbolista Ramon Alfonseda. Van ser rebuts a l’ajuntament per part de l’alcalde, Salvador Bonjoch, i el president de la Penya Blaugrana de Bellpuig, Jaume Ribera. En els seus parlaments, tant Cardoner com Bonjoch van fer referència a l’actual situació política que viu Catalunya. “Avui és un dia trist per al país si bé els barcelonistes celebrem amb força la trajectòria del club i l’arrelament al territori de Lleida”, va dir Cardoner. Per la seua part, Bonjoch va apuntar que “avui no plou Catalunya està plorant, ara ja no es tracta d’independència sinó de democràcia”.

L’alcalde va obsequiar Cardoner amb un llibre de la història de la localitat i un altre del Mausoleu de Ramon Folch de Barcelona, mentre que Cardoner va entregar a Bellpuig una placa commemorativa del 25 aniversari de la Penya Blaugrana de Bellpuig i d’aquesta Trobada de Penyes.

Coincidia amb el 25 aniversari de la penya local i hi va assistir el directiu del club Jordi Cardoner

La comitiva es va desplaçar després a la zona esportiva, on es va inaugurar una rèplica de la popular font de Canaletes de Barcelona on celebren els barcelonistes els títols. La jornada va continuar amb un dinar al qual van assistir més de 200 comensals. El pavelló poliesportiu va ser decorat amb tons blau i grana i cada taula portava el nom d’un jugador del primer equip. La Penya Blaugrana de Bellpuig compta actualment amb uns 305 socis.

Jaume Ribera, Claudi Bosch, l’avi del Barça, Bonjoch, Cardoner i Alfonseda, entre altres, ahir a l’acte.

Jaume Ribera, Claudi Bosch, l’avi del Barça, Bonjoch, Cardoner i Alfonseda, entre altres, ahir a l’acte.XAVIER SANTESMASSES

tracking