SEGRE

DEPORTES_LUNES

Derrota davant de l'experiència

El Lleida B cau amb el tercer classificat, el Martinenc, i perd l’oportunitat de situar-se a 5 punts del ‘play-off’ || Va encaixar els gols a l’inici de cada meitat i amb prou feines va crear perill

Noel Carbonell i Tatis saltant amb un rival per rematar una pilota, ahir durant el partit.

Noel Carbonell i Tatis saltant amb un rival per rematar una pilota, ahir durant el partit.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu B va caure derrotat davant del tercer classificat, el Martinenc (0-2), un equip veterà i que va saber gestionar a la perfecció el botí aconseguit al minut 7, amb un gol de Poveda que va obrir el marcador. A més, els barcelonins van ser capaços d’anotar el segon a la represa i de mantenir a ratlla les accions atacants lleidatanes, que van rondar sense generar perill els dominis de Barragán.

El partit va començar amb el Lleida B volent controlar l’esfèric, com és habitual. Tanmateix, el guió de l’encontre va canviar molt aviat, ja que, al minut 6, un xut visitant va impactar al pal de la porteria de Mele i, en el rebuig, Poveda va obrir el marcador a plaer sense oposició en la rematada (0-1). El gol no va modificar el joc dels lleidatans, que aconseguien mantenir la possessió de l’esfèric, encara que sense aconseguir inquietar un conjunt barceloní que va acreditar la posició que ocupa a la taula, mostrant-se com un conjunt sòlid malgrat les baixes que acumulava.

La solidesa i contundència amb què van jugar, al costat de l’experiència individual dels jugadors, van ser els detonants perquè el Lleida B no fos capaç de crear situacions clares de perill. D’aquesta manera es va arribar al descans.

Després de la represa, els lleidatans van agafar les regnes del partit per provar de neutralitzar l’avantatge visitant. No obstant, als nou minuts d’aquest període, una acció desafortunada va tornar a costar al filial blau un nou gol, aquesta vegada decisiu perquè ja seria el definitiu. Un xut des de fora de l’àrea va ser desviat oportunament per Javi Sánchez, i la pilota va anar a parar a la xarxa amb Mele a terra (0-2).

A partir d’aquest gol, el partit ja se’ls va posar molt costa amunt als d’Ismael Mariani per mirar de remuntar. L’única ocasió perillosa del partit la va tenir Raúl Feher dins de l’àrea després d’un rebot, però el conjunt barceloní la va poder treure sobre la línia. Per la seua part, el Martinenc encara va tenir una acció clara en un contraatac, però el marcador ja no es va moure més en un encontre que va ser tens en els minuts finals, atès l’ofici desplegat pels visitants. Amb la derrota, el Lleida B va perdre l’oportunitat de situar-se a 5 punts de la promoció, i s’estabilitza ara en zona de ningú, a deu punts i a compte de visitar el San Cristóbal en el primer dels vuit partits que queden.

Mariani: “Hem perdut una bona ocasió d’estar a dalt” L’entrenador del Lleida Esportiu B, Ismael Mariani, va dir després del partit que la derrota va ser una llàstima, ja que “era una bona oportunitat per estar a dalt, a cinc punts de la promoció d’ascens, i en comptes d’això ens hem quedat a deu”. A més, es va mostrar contrariat amb la mala dinàmica que demostra l’equip a casa. “És per fer-s’ho mirar, tenim catorze punts a casa de trenta-nou possibles, quan fora n’hem aconseguit vint-i-sis”, va explicar, alhora que va afegir que “ha pesat molt encaixar el primer gol tan aviat, sobretot per l’experiència del Martinenc i la joventut del Lleida”.

Noel Carbonell i Tatis saltant amb un rival per rematar una pilota, ahir durant el partit.

Noel Carbonell i Tatis saltant amb un rival per rematar una pilota, ahir durant el partit.AMADO FORROLLA

tracking