El Binèfar sorprèn derrotant el líder

El Binèfar segueix en la lluita per no entrar en zona de descens.

El Binèfar segueix en la lluita per no entrar en zona de descens.ANA GONZÁLEZ

El Binèfar va donar la sorpresa de la jornada al vèncer el totpoderós Terol, líder a vuit punts del segon i millor defensa de la Lliga amb 21 gols encaixats. Els celestes afrontaven el partit després d’una setmana convulsa a la banqueta, ja que el seu fins ara entrenador, Álvaro García, va presentar la dimissió la setmana passada.

El matx va començar amb dos equips amb un nivell molt semblant que, amb un futbol molt intens, aconseguien crear ocasions a l’àrea rival de forma constant. Malgrat les oportunitats, la falta d’encert no va permetre que en pugés cap en el marcador, per arribar al descans amb el mateix resultat que a l’inici de partit, 0-0.

A la represa, els turolencs van sortir bastant més actius en atac que els celestes, arribant a tenir dos ocasions de gol que no van aconseguir transformar. Amb el pas dels minuts, el Binèfar va anar reprenent el control del partit i va arribar a crear grans jugades que només la falta de punteria impedien la celebració dels aficionats. No va ser fins a l’últim minut de partit quan el Binèfar va aconseguir avançar-se en el marcador gràcies a un gran cacau de Sánchez que va suposar l’1-0 definitiu.