EL MILLOREL PITJOR

El Tàrrega cau en el descompte

El conjunt entrenat per Jordi Oliveres s’allunya del liderat després d’encaixar un gol de Llauradó en el minut 94 || El Linyola va aprofitar l’ocasió més clara que va tenir per endur-se els tres punts

El porter del Linyola, Marcel, un dels protagonistes del partit d’ahir, la treu amb el puny davant la presència del capità del Tàrrega, Alberto, i del també local Bachana.FRANCESC GASULL

El Tàrrega va perdre per la mínima a casa davant del Linyola en el temps afegit i veu com el Mollerussa s’allunya un punt més en el liderat (0-1).

El conjunt local no va estar gaire inspirat al llarg de tot el partit davant d’un Linyola que es va apoderar del centre del camp, especialment en una primera part en la qual el Tàrrega, malgrat no practicar el seu bon joc habitual, va disposar de dos clares ocasions per anar-se’n al descans amb avantatge al marcador. En el minut 17, Vargas va superar per dalt el porter Marcel, però la rematada no va veure porteria per escassos centímetres i, en el 42, Isi va estavellar la pilota contra el travesser quan l’afició local ja cantava el gol del seu equip. D’aquesta manera es va arribar al descans amb l’empat sense gols inicial.

A la segona part, el Tàrrega va millorar el seu joc, però no en va tenir prou per superar un Linyola que semblava que es conformava amb l’empat al llarg de bona part del segon temps. Els locals, per contra, no van cessar en el seu afany d’aconseguir el gol de la victòria i van poder fer-ho per mitjà d’Alberto, però el porter Marcel va desviar a córner el xut del jugador del Tàrrega en el minut 53. Cinc minuts més tard va ser Joni qui el va obligar a lluir-se de nou. Marcel va mantenir la porteria a zero fins al xiulet final. Per a més infortuni dels locals, en el minut 73 es van quedar en inferioritat numèrica per l’expulsió amb roja directa del central Edgar. Malgrat això, el Tàrrega va tornar una vegada més a posar en un compromís Marcel en el minut 80, quan aquest va evitar el gol de Bachana amb una espectacular intervenció després d’un córner.

Quan tot feia presagiar que el partit finalitzaria amb empat, va arribar l’únic gol del duel. Llauradó, en el minut 94, va aprofitar una jugada embolicada dins de l’àrea del Tàrrega per marcar el gol de la victòria per al Linyola. El conjunt blaugrana va malgastar així l’ocasió de retallar punts al líder Mollerussa, que no va passar de l’empat en la visita al camp del Castellserà (1-1).

D’aquesta manera, l’equip entrenat per Jordi Oliveres es manté com a segon classificat amb 57 punts en el seu historial i visitarà la jornada vinent el camp de l’Alcarràs. El Linyola, per la seua part, suma 52 punts, continuarà una jornada més tercer, i en la pròxima, rebrà a casa el Palau d’Anglesola.