El Torrefarrera venç amb un gol en pròpia porta

Un jugador del Torrefarrera és perseguit per un dels homes de Jordi Mayoral.

Un jugador del Torrefarrera és perseguit per un dels homes de Jordi Mayoral.OSCAR MIRÓN

Un desafortunat gol d’Eres a la seua pròpia porteria va donar els tres punts al Torrefarrera (1-0). El partit va ser molt igualat i qualsevol dels dos equips va poder emportar-se la victòria. L’Alcarràs va estavellar en dos ocasions la pilota al pal però l’únic gol del partit va arribar just abans del descans. Un córner a favor del Torrefarrera va ser rebutjat pel porter visitant i la pilota va rebotar en un dels defenses per acabar al fons de la porteria (44’). A la segona part de l’encontre, el Torrefarrera va saber aguantar el resultat malgrat quedar-se amb un jugador menys en el minut 77 per l’expulsió d’Hernández.