El Torregrossa imposa el seu joc en un bon partit

El Torregrossa i el Guissona B van jugar un bon partit que va acabar del cantó local (3-0).EDGAR ALDANA

El Torregrossa va fer bons els pronòstics i la seua millor classificació i va superar el Guissona B (3-0). Els visitants, malgrat el resultat, es van mostrar com un bon conjunt, amb bon tracte de la pilota i van plantejar un matx obert sense renunciar mai a l’atac. El Torregrossa va sortir decidit a encarrilar el duel com més aviat millor, va dominar el joc i també la possessió de la pilota. Els visitants, per la seua part, van provar de buscar l’esquena de la defensa local i amb contraatacs ràpids i ben portats van tenir alguna ocasió per marcar. En el minut 38 Vall va desfer l’empat inicial (1-0). A l’últim minut de la primera part, El Allouche va marcar un gol dels anomenats psicològics i va deixar el partit gairebé sentenciat amb el 2-0. Ja a la segona part, el Guissona B va disposar d’alguna ocasió per inaugurar el seu marcador però no va tenir prou encert en l’acabament de les jugades. Amb el partit dat i beneït i sense temps per a més, Iglesias va marcar el 3-0 definitiu. La setmana que ve el Torregrossa visitarà l’Agramunt i el Guissona B rebrà el Verdú.