SEGRE

DEPORTES_LUNES

Guanyant a casa no n'hi ha prou

Les opcions del Lleida per jugar el ‘play-off’ passen per aconseguir els 9 punts que falten per disputar-se al Camp d’Esports || Però també haurà de vèncer en almenys dos de les sortides

Gerard Albadalejo, donant instruccions als jugadors durant el partit de dissabte a Vila-real.

Gerard Albadalejo, donant instruccions als jugadors durant el partit de dissabte a Vila-real.CARLES MIRANDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La derrota encaixada pel Lleida dissabte passat en la visita al Vila-real B (1-0) ha reduït el marge d’error que tenen els de Gerard Albadalejo en l’objectiu d’aconseguir la classificació per al play-off d’ascens a la Segona divisió A. Falten set jornades perquè finalitzi la fase regular de la Lliga, és a dir, 21 punts en joc, i el Lleida en té 47. Tenint en compte que en nou de les deu últimes temporades la lligueta s’ha assolit amb un mínim de 60 punts, el Lleida n’hauria de sumar un mínim de 13 per aconseguir-ho, és a dir, quatre victòries i almenys un empat.

D’aquests set partits que falten per disputar-se, l’equip tan sols en juga tres al Camp d’Esports. Dels 21 punts que falten per jugar-se, només 9 els defensarà a casa, mentre que fora lluitarà pels altres 12. En principi, no en tindrà prou per aconseguir la classificació per al play-off amb guanyar els tres partits del Camp d’Esports, que tampoc seran fàcils (Formentera, València Mestalla i Olot), de forma que, a banda de segellar aquests 9 punts que jugarà davant de l’afició, hauria de guanyar en una o dos de les quatre sortides que li queden (Mallorca, Hèrcules, Elx i Sabadell).

En els set partits que falten, els lleidatans han de jugar amb quatre dels vuit primers classificats El Cornellà va perdre a casa davant de l’Olot i la quarta posició l’ocupa ara el Badalona (49 punts)

A més, el calendari que espera a l’equip és realment dur, amb quatre enfrontaments amb equips que estan classificats entre els vuit primers, és a dir, rivals directes que també tenen com a objectiu el play-off, encara que a algun d’aquests partits pot ser que el rival arribi ja sense opcions.

Després de rebre diumenge vinent el Formentera, al Lleida l’esperarà una fase duríssima en la qual visitarà el líder, el Mallorca, rebrà el setè classificat, el València Mestalla, i encararà una doble sortida en la qual visitarà l’Hèrcules, que ara és vuitè, i l’Elx, que se situa tercer a la classificació.

Els dos últims partits seran a casa davant de l’Olot, l’equip que entrena Raúl Garrido i que en aquesta jornada ha guanyat 0-1 a Cornellà i que, probablement, pugui arribar al Camp d’Esports amb la salvació assegurada, mentre que acomiadarà la fase regular a Sabadell, l’equip de Seligrat, que ja no té opcions.

El Lleida tanca la jornada a sols 2 punts del ‘play-off Després de la derrota dissabte passat al camp del Vila- real B (1-0) i una vegada completada la jornada d’ahir, el Lleida ocupa la sisena posició, però a tan sols dos punts de les posicions de play-off, que ara marca el Badalona, que es va imposar per 1-2 al camp del Llagostera. El Cornellà va perdre la seua plaça entre els quatre primers al caure al seu camp davant de l’Olot, per 0-1. Al Lleida el van beneficiar els nombrosos empats entre els equips de la zona alta. De fet, entre els nou primers classificats els únics que van aconseguir la victòria van ser el Badalona i, lògicament, el Vila-real B, la qual cosa permet als de Gerard Albadalejo minimitzar danys després de l’entrepussada de dissabte davant d’un rival directe que ara s’enfila fins al segon lloc de la taula. La primera posició continua sent per al Mallorca, que manté un avantatge de 7 punts sobre el segon classificat, el Vila-real B. Tercer és l’Elx.

tracking