LLIGA EBA

L'Ilerdauto enllaça quatre victòries

Un punt separa l’Ilerdauto Pardinyes del líder, el CB Vic.

Un punt separa l’Ilerdauto Pardinyes del líder, el CB Vic.POL PUERTAS

Nova victòria de l’Ilerdauto Nissan Pardinyes fora de casa. En aquesta ocasió va ser el Salt el que no va poder superar els de Gerard Encuentra, acabant el partit amb un contundent 64-92 per als de Lleida. Amb aquesta victòria, l’Ilerdauto arriba a la jornada de descans mantenint la segona plaça i enllaçant quatre victòries.

El matx va començar amb dos equips molt semblants pel que fa a nivell encara que el Salt, dominant el rebot, aconseguia portar el control del xoc en els primers compassos. Amb el pas dels minuts, l’Ilerdauto Pardinyes va anar prenent el control i va aconseguir acabar el primer període amb avantatge d’un punt, 18-19. El segon període va continuar mantenint el joc anivellat entre tots dos equips, encara que en aquesta ocasió els de Lleida van trigar menys a obrir distàncies gràcies a l’encert de Pau López i Martí Domingo, que permetien arribar al descans amb una diferència de set punts per a l’Ilerdauto, 36-43.

A la represa el guió va canviar del tot. Els lleidatans van trobar el seu lloc en el partit i van començar a ampliar la diferència en el marcador en un tercer període que va ser un monòleg dels d’Encuentra que va acabar 51-71 deixant el duel pràcticament sentenciat. L’últim quart va ser un simple tràmit. El gran encert de l’Ilerdauto, sumat a la traça en defensa dels de Lleida, va deixar el partit liquidat 64-92 a l’arribar al final de l’encontre.