SEGRE

DEPORTES_LUNES

Messi torna a entrenar-se i jugarà demà contra la Roja

En un amistós, després de perdre’s el de divendres davant d’Itàlia per molèsties

Messi, ahir amb la selecció argentina en la sessió d’entrenament a Valdebebas.

Messi, ahir amb la selecció argentina en la sessió d’entrenament a Valdebebas.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’internacional argentí del FC Barcelona Leo Messi es va entrenar per segon dia consecutiu amb la selecció, després de perdre’s l’amistós amb Itàlia per “molèsties des de fa temps a l’isquioadductor”, i apunta per al duel de demà davant Espanya (21.30 hores/Telecinco). Després que en la jornada de dissabte es quedés al gimnàs al costat dels titulars en el partit davant l’Azzurra, ahir el barcelonista va començar a provar-se a la gespa de cara al xoc de demà al Wanda Metropolitano davant de la Roja.

D’altra banda, la nota negativa la va donar Ángel di María. El jugador del París Saint-Germain va patir una “una miàlgia a la cara posterior de la cuixa dreta” i no va viatjar a la capital d’Espanya amb la resta de l’expedició.

Aquesta absència se suma a la de Sergio Kun Agüero, que ni tan sols va disputar l’amistós a Manchester, ja que continua amb la recuperació de la lesió que té al genoll esquerre.

Per la seua part, la selecció espanyola es va entrenar ahir a porta tancada a La Ciudad del Fútbol, per assajar l’equip titular que s’enfrontarà a Argentina, i avui dilluns obrirà el seu entrenament al Wanda Metropolitano a 42.000 aficionats.

Després de disfrutar d’un dia lliure, els internacionals espanyols van tornar a les 13.30 hores d’ahir a la residència de La Ciudad del Fútbol. Al finalitzar el dinar d’equip i el temps per al descans, els jugadors van completar una sessió de treball vespertina.

En aquesta, Lopetegui va treballar els aspectes tàctics del duel amistós davant d’Argentina i amb l’equip titular, en el qual introduirà diversos canvis respecte al que va empatar a Düsseldorf davant Alemanya divendres passat.

Fins a 42.000 entrades de les 67.700 de l’aforament del Wanda Metropolitano es repartiran entre el públic per a un entrenament multitudinari avui dilluns des de les 19.30 hores.

tracking