Triomf contundent de l'Ivars contra el Bell-lloc

Un jugador de l’equip visitant pren la bimba a un de local.

Un jugador de l’equip visitant pren la bimba a un de local.EDGAR ALDANA

L’Ivars va vèncer còmodament el Bell-lloc en un partit en el qual el domini va recaure en l’equip local. Els locals es van avançar ràpidament en el marcador amb un gol per mediació de Farré al minut 11, però no van tornar a arribar a porteria fins gairebé finalitzada la primera part. En el minut 40, l’expulsió del porter visitant va augmentar l’avantatge de l’equip local, que va continuar dominant el partit i va anotar el segon gol en el minut 44, de penal. Al cap de pocs minuts d’iniciar la segona meitat, el local Farré va marcar el seu segon gol, aconseguint el 3-0. Els últims gols dels locals A. Atero i Aldomà en els minuts 67 i 70 van elevar el marcador fins a 5-0 i van sentenciar el matx a favor de l’Ivars. El Bell-lloc, que no va aconseguir veure porteria en tot el partit, va tenir tres oportunitats clares de gol que no va poder materialitzar a causa de la bona actuació del porter local. Després d’aquesta victòria per golejada, l’equip local va aconseguir prendre el quart lloc de la classificació al Castelldans i situar-se a cinc punts de la Fuliola.