TENIS COMPETICIÓ

Campions del futur

Miguel Avendaño i Victòria Jiménez, guanyadors del torneig Albert Costa per als millors tenistes sub-13 || Van derrotar a la final Iker Sevilla i Sara Dols

Albert Costa va ser l’encarregat d’entregar els trofeus de campions a Miguel Avendaño i Victòria Jiménez.

Miguel Avendaño i Victòria Jiménez van ser els guanyadors de la divuitena edició del Trofeu Albert Costa de tenis, que s’ha disputat des de dissabte a les instal·lacions del CT Urgell. El campionat, que també ha estat la vint-i-novena edició del Torneig de Setmana Santa, ha reunit durant quatre jornades les millors raquetes sub-13 del panorama estatal i un nombrós públic per veure les evolucions dels campions del futur.

En categoria masculina, el títol va ser per al madrileny Miguel Avendaño, sisè favorit, després de derrotar a la final el valencià Iker Sevilla en tres sets (4-6, 7-5 i 6-3). Avendaño va començar cedint el primer set, però va fer front al segon cap de sèrie per portar el partit a un tercer, en el qual va acabar imposant-se.

D’altra banda, en categoria femenina, el triomf va ser per a l’andorrana Victòria Jiménez, que competeix amb la Federació Catalana i sortia com a segona cap de sèrie del torneig. Jiménez va superar a la final la balear Sara Dols en dos sets (6-3 i 6-1). Dols, que partia com la setena favorita i que dilluns va eliminar la número u Ariana Geerlings, no va poder fer res davant el potencial de Jiménez, que després de sumar el primer set no va donar cap opció de sorpresa. El lleidatà Albert Costa, guanyador de Roland Garros el 2002 i del bronze olímpic el 2000, va ser l’encarregat d’entregar els trofeus als guanyadors del torneig organitzat pel CT Urgell, així com als finalistes.