SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

Aquestes són les primes que repartirà el Lleida si aconsegueix l'escens

Jugadors i tècnics en cobraran 4.000 pel ‘play-off’ i 5.000 més per pujar

Un aspecte de les obres del Museu Mario Duran que s’estan fent al Camp d’Esports.

Un aspecte de les obres del Museu Mario Duran que s’estan fent al Camp d’Esports.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu repartirà un total de 275.000 euros en primes, entre jugadors i membres del cos tècnic, en el cas que l’equip aconsegueixi l’ascens a la Segona divisió A. Els premis ja es pacten de forma individual en el moment que futbolistes i tècnics firmen el contracte. El club repartirà aproximadament 125.000 euros en el cas que l’equip obtingui la classificació per al play-off, als quals se’n sumaran 150.000 en el cas d’ascendir a Segona divisió. Per tant, l’import global, en aquest segon cas, ascendiria fins als 275.000 euros.

Aquestes xifres suposen que un jugador del Lleida percebrà uns 4.000 euros en el cas que l’equip disputi el play-off, quantitat a què se sumaran 5.000 euros més si es produeix l’ascens. Cada jugador té les seues pròpies quantitats pactades per contractes, així com primes per partits jugats o gols marcats, en segons quins casos.

El Lleida està classificat en aquests moments a la sisena posició, a només dos punts de les posicions de play-off, de manera que depèn de si mateix per aconseguir-ho, ja que té pendents diversos enfrontaments directes en les set jornades que falten fins que conclogui la fase regular de la Lliga. D’aquests encontres, el Lleida n’ha d’afrontar tres a casa, mentre que els altres quatre seran lluny del Camp d’Esports.

D’altra banda, segueixen a l’estadi l’obres per adequar el futur Museu Mario Duran, així com les del túnel dels vestidors, que s’haurien de finalitzar demà. Aquestes millores s’estrenaran diumenge al partit que el Lleida jugarà amb el Formentera.

En aquest sentit, el Lleida fa una crida a socis i aficionats que puguin aportar material per al futur Museu. El club posa a disposició dels seguidors el compte de correu areasocial@lleidaesportiu.cat. El futur Museu comptarà amb un espai a l’estadi d’entre 150 i 200 metres quadrats i s’hi accedirà per la porta 3. L’espai estarà repartit en diversos nivells, cosa que obligarà a fer modificacions, des de l’esmentada porta tres fins als lavabos de la zona de Tribuna, que també es milloraran i una part d’aquests dedicats al nou espai.

tracking